![]() |
Seni Ararken Kendimi Kaybetmekten Yoruldum |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Seni Ararken Kendimi Kaybetmekten YoruldumHangi sevgili var ki, senin kadar duyarsız ve kalpsiz? Ve hangi sevgili var ki, benim kadar çaresiz? Seni ararken kendimi kaybetmekten yoruldum ![]() Bulduğumu zannettiğimde kendimden ayrı düştüm ![]() bir aldanışım vardı işte ufak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu garip bir veda olacak çünkü aslında hep içimdesin ![]() Ne kadar uzağa gitsem de gittiğim her yerde benimlesin ![]() Bu gidiş uzaklaşma olmayacak biliyorum, nereye gitsem kendimi kovalayacağım ![]() ![]() Suçuma dair bir kaç günah kefilim ![]() ![]() ![]() "Söylenecek söz yok ![]() Gidiyorum ben ![]() Hoş çakal, hoş çakal" Hoşça kal demek de yetmiyor, hala söyleyecek bir şeyler arıyor, olmadı karalıyorum en ücra yerlerini bir harita metot defterinin ![]() ![]() ![]() "Ben bir kısrak gibi gelmişim dünyaya, şahlanıp koşmak içimde var ![]() Hoş çakal ![]() Söylenecek sözleri de tüketebilirmişim meğer ![]() Seviyorum seni ama hoşça kal ![]() ![]() Sana, göz yaşlarımı bırakıyorum ![]() __________________ alıntı
|