Sanırım Bende Geldim... |
06-26-2008 | #1 |
selgen55
|
Sanırım Bende Geldim...Arkadaşlar aranızda olmaktan mutluyumBurada olmama vesile olan superisinede ayrıca şükranlarımı sunuyorumİnşaallah hep sizinleyim |
Cevap : Sanırım Bende Geldim... |
06-26-2008 | #2 |
suskun
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...Ailemize HoşgeldinizUmarım kalıcı üyelerimizden olursunuzİyi forumlarDeğerli Önerisi için su perisine teşekkür ederiz
06-26-2008 | #3 |
su perisi
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...Selimcim sende hoşgeldin aramıza, herzamanki gibi yine çok incesin İyi forumlar canım benim:53: |
06-26-2008 | #4 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...hq sergen55 umarın kalıcı ve paylaşmcı üyelerimzden olursn ii forrumlar ii eğlenceler |
06-26-2008 | #5 |
bbk
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...selim aramıza hoş geldiinnn zaten su_perisi davet ederde kötü birisi olurmu hiç:) eminim forumumuza kısa sürede alışıcaksın iyi forumlar dilerim
06-26-2008 | #6 |
suskun
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...Selin değil bbk selim:) |
06-26-2008 | #7 |
jasmine
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...hoşgeldin selin su perisi hanımefendiye de çok teşekkür ederim Burda zaten pişman olmazsın su perisinin olduğu yerde kötü birşey olmaz bundan emin ol :D iyi forumlar
06-26-2008 | #8 |
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...maşallah bugünlerdede su perisi acayip öncü olmuş yah önceklikle su perisine tşk ederim bizi yeni arkdaşlarla tanıştırdığı için daha sonra su perisinin teklifini kabul edip bizimle olan selime inş burda güzel vakit geçirirsin ben olurumda güzel vakit geçirilmez mi diomuşum:):):) |
06-26-2008 | #9 |
bbk
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...selim arkadaşlar:) öhö öhö tek harf ama çok şey ifade ediyor:D tekrar hoş geldin selim |
06-26-2008 | #10 |
[KAPLAN]
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...Ailemize hoşgeldiniz İyi vakit geçirmenizi dilerim |
06-26-2008 | #12 |
Gözyaşı
|
Cevap : Sanırım Bende Geldim...Hoşgeldin