|
Anket Sonuçlarını Görüntüle: Konu Kapatılsın Mı ? | |||
Evet Bence artık yorum yazmanın pek bir önemi kalmadı | 2 | 14.29% | |
Hayır Hala daha olumlu fikir alışverişleri olabileceğini düşünüyorum | 11 | 78.57% | |
Kararsızım | 1 | 7.14% | |
Oylayanlar: 14. Bu oylama kapalı |
|
Konu Araçları |
akp, kapatılmazsa, neler, olur |
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler Olur |
06-09-2008 | #31 |
suskun
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurBirbirimizi kırmadan ve seviyeli tartışalım arkadaşlar lütfenAilemiz bu görüş farklılıkları altında ezilmesin lütfenHerkez ayrı görüşü savunuyor ya da ayrı düşünceleri benimsiyor olabilir hatta birbirinize düşünce sistemi olarak çok ters düşüyor olabilirsiniz,ama birbirimizin kalbini kırmak sadece Ailemizin dengesi bozarAnlayışla karşılayacağınızı umuyor düzeyli ve saygı çerçevesi içerisinde sohbetler diliyorum
06-09-2008 | #32 | |
VANDETTA
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurAlıntı:
Hakimiyet kayıtsız şartsız milletindir Sonra sen dedin ki; Millet cahilse ne olacak?! Sence bu ne demek?
06-10-2008 | #33 |
su perisi
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurNe demek miş Sevgili Vandetta????? Sen çok akıllısın belli, bu yaşıma kadar öğrenememişim sen anlatta öğreneyim Yalnız şunuda unutma ben doğdum Atatürkçüydüm bu yaşıma da geldim hala Atatürkçüyüm Millet Atamın zamanındaki gibimi sence???? Bana bunuda açıklarsan bunuda öğreneyim Sevgili Vandetta |
06-10-2008 | #34 |
[KAPLAN]
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurYorumlar, kişiye yönelik kırıcı bir hal almaya başladığı için konu iki gün geçici süreyle yoruma kapatılmıştır Ailemizde böylesine konular yüzünden katiyen huzursuzluk çıkmasını istemiyorum Bu konuya biraz daha özen göstermenizi önemle rica ediyorum |
06-13-2008 | #35 |
[KAPLAN]
|
Cevap : AKP Kapatılmazsa Neler OlurKonu iki günlük aranın ardından tekrar görüş belirtmeye açılmıştır Güzel üslubunuzu bizlere en güzel şekliyle yansıtmanızı temenni ediyorum
|
|