|
|
Konu Araçları |
arkadaşının, erkek, genç, konuşmalar, kız, telefon |
Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar... |
05-11-2008 | #1 |
gulhan
|
Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...Bu kadar mı diyorduBu kadar mıydı? Sevgin Ya ne sandın sen seni sevdiğimi mi?dedi "DELİKANLI" Kız yıkılmıştıİşte tam o anda birşey söylemediAğlıyordu telefonda sessizce Bir ara kızın hıçkırıklarını duydu Ne o yoksa ağlıyormusun? Değer mi? Senin ayrıldığını söyleriz insanlara benim için fark etmez Genç kız hıçkırıklar içinde çıkan boğuk sesiyle bardağı taşıran son söze dayanamadı Anlamadın mı sersem sen yada ben ne fark eder? AYRILDIĞIMIZA AĞLIYORUM "Delikanlı" sustu! Oysa genç kız bunları söylerken onu"SEVİYORDU" Daha öncede sevmiştiHep sevecektiAma yapacak bir şey yoktu Bu sözler karşısında direne gururu vardı "GURUR" ve "SEVGİ"ne kadar ters kelimeler ve sonunda "SEVGİ"terazide ağır bastı Telefonu kapatırken delikanlı soğuk bir sesle "ELVEDA" Genç kız ise gururunu ayaklar altına alrak son bir defa "SENİ SEVİYORUM" dedi Telefonu kapatırken delikanlı düşündü Niye niye yapmıştı?Oysa onu o anda seviyordu ve bunu itiraf etmek için tekrar aradı Fakat telefon cevap vermedi genç kızın evine gitti Kalabalık vardıŞaşırdı acı bir SİREN sesiyle irkildi Biraz sonra içerden ağızının kenarında kan bulunan SOĞUK BİR CESED çıktı Delikanlı yıkılmıştı ve göz yaşlarını tutamadı ELVEDA dememişti UYAN!UYAN!UYAN! dediysede duymadı genç kız bir ara delikanlı kızın elindeki buruşmuş kağıdı gördü Buğulanmış gözlerini silerek kağıdı okudu ve Genç kız şöyle yazmıştı: TÜM SEVİLENLERE VE SEVENLERE İBRET OLSUN
05-11-2008 | #2 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...tşkler gulhan |
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar... |
05-12-2008 | #3 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...gzlmiş bnce thanks:D
05-13-2008 | #4 |
sameg
|
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...çoqq qüselmiş saol |
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar... |
05-13-2008 | #5 |
ışıl27
|
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...hakkaten etkılendım tesekkuler paylasım ıcın
06-12-2008 | #6 |
hayatyolu
|
Cevap : Genç Kız Ve Erkek Arkadaşının Son Telefon Konuşmalar...ççook gusel yha |
|