Senden Çocuğum Olsun İstiyorum |
08-02-2006 | #1 |
kara_gozlu
|
Senden Çocuğum Olsun İstiyorum-senden cocugum olsun istiyorum aysel -ben de senden arabam olsun istiyorum ama hala tik yok -taam lan kendi kendime yaparım ben çocugu -senden Cocugum olsun istiyorum tarik -onu benim soylemem gerekiyordu yesim -e be yilardir niye soylemedin o zaman kotu kotu konusturuyosun beni -senden cocugum olsun istiyorum -ben de az evvel bi bardak su istemistim ama daha getirmedin cigdem -once cocuk sonra su ismail -lan deli kari simdi calismalara baslasak, tohumun tutmasi, cenin in olusmasi, gelismesi, dogmasi 10 ayi bulur öldurcen mi lan beni susuzluktan -senden cocugum olsun istiyorum ozlem -bu cumleyi kac kiza soyledin hilmi? -babasi oldugum 6 cocugun annesine soylemistim -senden cocugum olsun istiyorum -kac kilo istersin cemal? istersen suyundan da koyayim, tam olsun -senden cocugum olsun istiyorum belma -efendim -senden cocugum olsun istiyorum dedim -pardon tanisiyor muyuz? -ayy cok ozur dilerim, ben belma ile karistirdim sizi ozur dilerim ama sizden de bi cocuk yapabiliriz isterseniz Senden cocugum olsun istiyorum ama sevismeden olsun istiyorum anliyomusun beni ? (psikopatik insan) -senden cocugum olsun istiyorum gulsen -ben kisirim ali riza -en azindan bi deneseydik -olmuyo ali riza olmuyo -lan bari on sevisme yapsaydik alla allaa -zenden cocugum olsun istiyorum mudure hanim -oncelikle cocuk esirgeme kurumuna hos geldiniz bey efendi, sonralikla burda isler boyle yurumuyo -senden cocuk sahibi olmak istiyorum -hic bosuna kasma kendini ali ,o prezervatif takilacak iste o kadar -senden cocugum olsun istiyorum ayse -yazikbende senden istiyordum ama - ne diyorsun sen be! -siradisi bir cift olalim istedim ama -manyak kari! fantezini ne etmiim -senden cocugum olsun istiyorum -buyur burda yapilmisi var zahmetsiz, ugrasmadan -nerden buldun lan bu bebegi -ayni cumleyi daha evvel de duymustum ondan sonra nasil olduysa bu oldu -senden cocugum istiyorum canim -peki devam et -yapacak misin -tek basina olmuyor demi -nasil oluyor ki? hani leyleksey -Allah seni bildigi gibi yapsin remzi -senden cocugum istiyorum -birak cocugu, senden cacik bile olmaz murat -senden cocugum olsun istiyorum -pekibagliyorum su anda -nereye la? -cocuk yapim merkezine -Allah imNeden butun dengesizler beni buluyor -senden cocugum olsun istiyorum -ne bu simdi yeni moda mi -hayir doga kanunu -kanunlari sevmem benkendine kole ariyorsan baska kapiya -hay senin sosyalistliginide -sendem cocugum olsun istiyorum fevziye -tanri ol dedi ve oldu -ulan hep dengesiz karilar beni buluyo -senden cocugum olsun istiyorum rifat -hah haaayy sekerim bende haydardan cocugum olsun istiyorum ama olmuyo -rifatt -lale den cocugum olsun istiyorum hayriye -git laleye soyle lan ozaman salak banane -senden cocugum olsun istiyorum -yine hangi sarkiyi dinledin -hayir yasam felsefem olduolgunlasip coluk cocuga karismak -peki baska derdin varmi -var seni bosamak! -neden ki¿ -ne demis sokratesKarisi guzel olan koca,cirkin olan filozof olur -senden cocugum olsun istiyorum -evlenmeden olmaz -peki evlenirsek kactane -performansina bagli tabi -peki ben simdiden calismaya baslayayim -iyi git! -senden cocugum olsun istiyorum -ya ben? bana sordun mu bir kerede hahep senherseyi sen istiyorsunbiktim hayatimdan beAllah im ölsemde kurtulsam -tamam kes lan!nerden actim seni simdi -senden cocuvum istiyoyum -bak sesgin benden cok gusel metres oluy da, benden cocuk olmas -neden ki sezen -daha kac yasindayis sesgin? -sekiiisss -chuQ kendinde mi sesgin kamistan su geliyo mu -taam sesen taam senden cocuvum olsun istemiyoyum kustum sana dayimdan cocuvum olsun istiyoyum aytik ben -senden cocugum olsun istiyorum leyla -ne cocugu guzelim ya!allah allah !kizim sen istersen eski iliskine donsonradan lezbiyen olanla birlikte olursan boyle olur! -senden cocugum olsun istiyorum sevki -sen nasıl bisey istedigini soyle ben siparis geceyim -senden cocugum olsun istiyorum necla -biraz da diger karilarla denesene hikmetustume 3 kuma alirken iyiydi degilmi -senden cocugum olsun istiyorum dursun -benden cocuk istiyodunda niye temelle yattin kltak -senden cocugum olsun istiyorum -cocugunuz olsun istiyosaniz cocuk yazıp 5687 gonderin cocugunuz cebinize gelsin -senden cocugum olsun istiyorum -niye kurban benmiyim -senden cocugum olsun istiyorum -bende istiyorum ama olmuyor -senden cocugum olsun istiyorum -bi daha televizyon izlersen bacaklarini kirarim ordan ogreniyosun demi bunlaricok konusma sofrayi kur -senden cocugum olsun istiyorum -bak hala konusuyor yavrum bunun icin onca soyunman lazim -senden cocugum olsun istiyorum spiderman -ooohooo guzelim bizim ciftlesme donemimiz bittineyapalim artık bidahaki seneye -senden cocugum olsun istiyorum muzeyyen -allah cezni versin yine prezervatif almayi unuttun dimi kor olmayasica -eee tabi oda var -senden cocugum olsun istiyorum saziye hanim - eeee kresimizi tercih ettiginiz icin tesekkurler buyrun cocugunuz -ben tesekkur ederim sigara? - -senlen sevismek istiyorum jale -ne kadar kabasin engin -kizma canim senden cocugum olsun istiyorum -ayyy engin nekadar romantiksiiinn -senden cocugum olsun istiyorum -su formu doldur, gel - -senden cocugum olsun istiyorum -aaannneeee, bu benden cocuk yapmak istiyomuus, veriiim mii? -sakin kizim sakin verme goster ama elletme, kolla kendini -annem verme dedi goster ama elletme dedi -taam lan taam papazdan isteseydim o bile verirdi be --senden cocugum olsun istiyorum hamza -su mac bitsin yapariz dur iki dakka --hamza hem maca bak hemde cocuk yap elindemi kalicak ayi -hay karisi yat lan assa --ohh hamza -gooooollllllllllllllllll (bu arada gozu tv de oldugundan mac heyecaniyla havaya firlar) --ayisin hamza ayiiiii -senden cocugum olsun istiyorum ayse -ne? -gel cocuk yapalim -sapik vaaaaar imdaaaat ploliss! -tamam hayatim hallederis - senden cocugum olmasini istiyorum ayten + olmaz hayatim fizigim bozulur, hem kim ugrasacak, cocuk esirgemeden yapilmisini alalim - senden cocuk istiyorum mete - hollandaya canim sperm bankasina adimi soyle onlar gosterir yolu - senden cocuk istiyorum zeki - bosalda semerini ye kuruttun beni adi kari ne cocugu - senden cocuk istiyorum askim - oha genemi ? - senden cocuk istiyorum canim - paketmi olsun ? kucaktami tasiyacaksin --Senden cocugum olsun istiyorum --Bunadin sen Necla,torunlar universiteyi bitirdi --Senden cocugum olsun istiyorum _Tamam da hayatım karim istemiyor boyle biseyi __Senden cocugum olsun istiyorum __Randevu defterime bi bak bakalim uygun bi gun varmi -Senden cocugum olsun istiyorum -Aaa hayatim benim bir isim wardi onu halledip geleyim -Senden cocugum olsun istiyorum -İliskimizi bir gozden gecirmemiz gerek Necla -Senden cocugum olsun istiyorum -Oldu ondan sonra baban benden cocuk istemeye baslar -Senden cocugum olsun istiyorum -Lan o kadar kondoma para harcadik |
08-03-2006 | #3 |
karizma_20
|
ben istemiyorum saol forumsinsi yle ugrasıyorum nalan öldürecenmi kız beni sitesizlikten :):) |
|