Acemi Askerlerin Sorduğu Sorular :))) |
05-14-2008 | #1 |
gulhan
|
Acemi Askerlerin Sorduğu Sorular :)))sigara odası nerede? -abi ileri bak mı diyo elleri bırak mı diyo? -bunun adı kemer değildi neydi? - komutanım bir durum emredebilir miyim? - tabii oğlum ne demek buyur, sen emret suriye' yi alalım - komtanım, dizimden rahatsızlık geçirdim de, çök kalk yapmasam olur mu? - tabii oglum sen şöyle kenara geç, komando dansına başla - ama komtanım - bi daha da böyle sendikal isteklerle gelme yanıma - emredersiniz komutanım -komutanım bir sıkıntım var arzedebilir miyim -söyle bakalım -bizim tuvaletler çok pis komutanım -öyle mi? tamam o zaman, asteğmenim bu arkadaş alaydaki tüm tuvaletleri temizlesin bugün -??? -komutanım bu 10 günlük yatak istirahatini nerede geciricem? -paris güzeldir bu mevsimde! komtan: sorusu olan var mı arkadaşlar? soru soru? a1: komtanım akşam yemeği saat kaçta oluyo? komtan: türk askeri acıkmaz ! başka? a2: komtanım 10 dakka mola yetmiyo 15 yapsak? komtan: türk askeri yorulmaz! artık molalar 5 dakka başka? a3: komtanım benim eşofmanım yok! komtan: benim de yok sana soruyomuyum? başka? a5: komtanım ekmekler sabaha bayatlıyo komtan: zamanında yemezseniz bayatlar tabi başkaaaaaa? a6: komtanım öğlen maruldan tırtıl çıktı komtan:arkadaşım savaşta bok yiyceksin barışta eline ne geçerse yeteer başka soru yok sstirahat et! bölük: sool !
05-18-2008 | #2 |
VANDETTA
|
Cevap : Acemi Askerlerin Sorduğu Sorular :)))Bunu bende anlamazdım,ben merasim bölüğündeydim İstanbulda taksim ve vatan caddesini az turlamadık
05-18-2008 | #3 |
tilki
|
Cevap : Acemi Askerlerin Sorduğu Sorular :)))gerçekten güzel |
|