Çocuklardan Çıldırtan Sorular... |
05-12-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Çocuklardan Çıldırtan Sorular...anne bu ne ? - buzdolabi yavrum - neden ? ------------ -enişte bu ne? -çakmak (1 dakika sonra) -enişte bu ne? -çakmak -enişte bu ne? -çakmak bahadir -enişte bu ne? -gazoz kapaği -olur mu? o çakmak! ------------ baliklar terler mi ? ------------- -oğlum çik yukari babaannenden biraz yeni bahar iste (karde$ küçüktür daha 4 ya$ civari, merdivenlerin yarisinda döner ve) -anne yeni bahar yoksa eski bahar istiyim mi? -(anne gülümser) oğlum eski bahar diye birşey yok sadece yeni bahar vardir -niye ama anne, yeni bahar varsa eski bahar da vardir hem olmasaydi niye yeni bahar desinler ki? -öyle demi$ler i$te oğlum, o bir baharat -nasıl yani? şimdi gerçekten eski bahar yok mu? niye yok? bidi bidi bidi bidi -(anne delirme noktasina varmak üzereyken) çik yukari babaannenden yeni bahar al da gel hemen! ciyakkkk ------------- pirincin üzerinde neden çizgi var? ------------- -kedi mamasi yesem kedi olur muyum anne? -olmazsin kizim -peki kedi benim yemegimi yerse insan olur mu anne? ------------------------------------ -baba, yeni aldigin ayakkabilarim ne renk? -kahverengi yavrum -peki baba, kahve ne renk? -?! --------------- -bunu kiriyim mi? -hayir -bunu kiriyim mi? -hayir -bunu kiriyim mi? -hayir -bunu kiriyim mi? -kir allahin cezasi kir -neden? ------------ -teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere, helikopter! - --------------- hamile bi kadina: sen çocuğunu niye yedin? ---------------- -anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! -cekiyorum ama niye uzamiyo? --------------------------------- -baba -efendim kızım (geliyor du bakalım) -akşam olunca biz uyuyoruz ya -eee? -sabah kalkacağimizi nerden biliyoruz? -!!? ---------------- -anne ne zaman olacak bu yemek -ha deyince olmuyo kizim -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun ------------- -topekli tacimi gordun mu? -cık kayip mi ettin? -yook topekli(?), gordun mu? -ha evet guzelmis -gordun mu? |
Cevap : Çocuklardan Çıldırtan Sorular... |
05-13-2008 | #2 |
sameg
|
Cevap : Çocuklardan Çıldırtan Sorular...:D:D |
|