kooomik.. Hem de Çoook.. (= |
05-12-2008 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
kooomik.. Hem de Çoook.. (=-Aga ben intihar ettim? *Neden aga? -Gm itemlerimi caldı *Eee nerdesin şuan kafan iyimi aga? -Bilgisayar basındayım ölmedim daha ama cok kötüyüm *Aga sen ciddimisin? -Evet aga *Olm sen maynakmısın - Ya naapçam ben * Naaptın önce onu bi de bana - Lazervak içtim * Neey? - Lazervak var ya abi onu diktim kafaya * O ne lan? - Tuvalet temizleyicisi var ya lan Tuvaletler lazervakla ak pak vak vak diye cingılı var * Hmmm lol ehue yani şey, ya vah vah geçmiş olsun Hmm lol ay dur çok fena ben hastaneyi arıyorum derhal evdesin di mi? ehue Ya valla çok pardon Sinirim bozuldu biraz Diğer telefondan hastane - merhaba acil bir durum var arkadaşım intihar girişiminde bulunmuş şu adrese bir ambulans istiyorum Bir de bu süre zarfında ne yapabilirim o konuda yardımcı olabilir misiniz? - Ne yapmış arkadaşınız? * Bişey içmiş - Nedir? * Aga ne içmiştin sen? lazervak içmiş - pardon? * Lazervak var ya hani tuvaletler vak vak? - Beyefendi dalga mı geçiyorsunuz? * Hayır efendim geçmiyorum Bu acil bir durum ve lütfen gülmeyin - Ama siz de güldünüz * Gülmedim - Bakın hâlâ gülüyosunuz * Tamam biraz sinirim bozuk Gülmüş olabilirim ama durum ciddi Lütfen yardımcı olur musunuz? - Tamam hastayı kusturun - Olm kusman lazımmış * Nası kusçam lan? - Ne biliym çamaşır suyu falan iç * Abi intihar mı ediyoruz bahar temizliği mi yapıyoruz nası içicem ben çamaşır suyunu? - Bana mı sordun lan lazervak içerken aga? Nasıl içersen iç Zaten gecenin bi vakti lahmacun söyler gibi ambulans istedik Lazervak diyince ***üyle güldü adam bize * Aga kusura bakma düşünemedim en başta Bi daha ki sefere daha ciddi bişeyler içerim karizman bozulmaz - Dur eşşoğlueşşek çıkıyorum yola Dua et ambulans benden önce gelsinTuvalet temizleyicisi içen adam ağzına da ses etmez herhalde Sen de bu arada geçen yaz sarhoşken götürdüğün bıyıklı dişlek karıyı düşün Belki kusarsın |
|