Mutlu Olmanın Sırları |
05-08-2008 | #1 |
bonsoir
|
Mutlu Olmanın SırlarıUfak şeyleri dert etmeyin :wallbash: Kusursuz olmayabileceğinizi kabul edin:img-blush2: Rahat ve ılımlı olunn Birisine bir iyilik yapınnve kimseye bundan bahsetmeyin Sevgi elini önce siz uzatın:56:58 42 Sık sık tekrar edin"hayat bir acil durum değildir" Tanımadığınız insanların gözlerine bakın ve gülümseyerek merhaba deyin:sm_biggrin: Hergün kendinize sessiz zaman ayırın:sm_wink: Rastgele iyilikler yapın Övgü ve yergi aynı şeydir Bir davranışın ardındakini görmeye çalışın Masumiyeti görün,:img-blush2: Gönlü bol olmayı haklı olmaya yeğleyin23 Bu ifadeyi iyi anlayın"nereye giderseniz siz ordasınız"!! Aynı anda birkaç şey yapmaya kalkışmayınız Kendinizi FıRtınAnıN gözünde bulunmaya alıştırın Planlarda esnek olun Sahip olduğunuz şeyleri değil !!!! Elde etmiş olduklarınızı düşünün:sm_wink: Olumsuz düşüncelerinize yüz yermemeye çalışın23 Bulunduğunuz konumda mutlu olmaya bakın UnUTmAyIn İNSanı eDİnDiği hUYLar OLuŞTURUR Sorunlarınızı öğretmeniniz olarak görün:sm_cool: Varlığınızı bütünüyle kabul edin25 Başkalarını suçlamayı bırakın UnutmayınBundan 100 yıl sonra dünyada başka insanlar olacak:img-cray: |
Cevap : Mutlu Olmanın Sırları |
05-12-2008 | #2 |
|
Cevap : Mutlu Olmanın Sırlarıben hiç mutlu olamıyorum bugün bnları okludum ve hak verdim teşkkrler inaşllh bndan snra mutluolurm |
Cevap : Mutlu Olmanın Sırları |
05-12-2008 | #3 |
|
Cevap : Mutlu Olmanın Sırlarıpaylaşım gerçkden güzeldi emeğine sağlık |
|