Çiçekteki Semazen Görüntüsü! |
03-30-2008 | #1 |
suskun
|
Çiçekteki Semazen Görüntüsü!Kırşehir'de, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından çekilen çiçek resminde ortaya çıkan semazenler, görenleri hayrete düşürüyor 19 Mart 2008 Çarşamba 00:19 ALPARSLAN DEMİRBAŞ KIRŞEHİR - Sütleğen otunun yapraklarının üzerinde görülen semazenler, Makine Mühendisi Ömer Çetiner tarafından takvim haline getirildi Yaklaşık 2 bin adet takvim yaptırarak kişi ve kurumlara hediye eden Çetiner, vatandaşların yoğun ilgisi nedeniyle tekrar bir çalışma yapacağını söyledi Çetiner, çektiği resimler içerisinde en fazla yapraklarında semazenlerin görüldüğü Sütleğen Çiçeği'nin ilgi odağını kaydederek, "Sütleğen dediğimiz otta görülen semazenler görenleri ve beni hayrete düşürdü Dünya Semazen Yılı'nda böyle bir resim yakalamak beni gururlandırıyor Konya'dan çok kişi beni aradı Özellikle Konya Mevlana Kültür Derneği'nden 'Bununla ilgili nasıl yardımcı oluruz ve tanıtırız' diye konuştuk Ben hiçbir beklenti içerisinde değilim Bu fotoğrafı istedikleri yerde sergileyebilirler" dedi Mevlana'nın tanıtımı için yapılacak her türlü faaliyete destek vermeye hazır olduğunu belirten Çetiner, "Yapılacak her türlü katkıya hazırım Mevlana'nın dünyaya tanıtılması noktasında bir faydamız varsa ne mutlu bizlere" diye konuştu Hazırladığı resimlerin Kırşehir Güçsüzler Yurdu'nun duvarlarını süsleyeceğini vurgulayan Çetiner, yakın zamanda sergi açacağını ve sergide satılan fotoğrafların gelirini yine Güçsüzler Yurdu'na bağışlayacağını sözlerine ekledi __________________
03-31-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!çiçeğin rengide hoş ilginç gerçekten paylaşım için sağol
04-26-2008 | #3 |
djdem
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!paylaşım için saol gerçekten semazen gibiler şebi aruz törenlerinde konyamıza gelinde gerçek semazenlerimizide görün bekleriz
04-26-2008 | #4 |
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!gerçekden ok güzel çok sevityorum memleketimi ya:D |
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü! |
05-10-2008 | #5 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!tşkler suskun |
05-10-2008 | #6 |
dam99
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!görebilenler için süper ilginç ve gerçek saol tşk ler
05-10-2008 | #7 |
arma
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!paylaşım için tşk |
05-11-2008 | #8 |
gothicc_girll26
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!paylaştığın için tşk :):):) ellerine salık!!
05-11-2008 | #9 |
seyito
|
Cevap : Çiçekteki Semazen Görüntüsü!paylaşım için tşkler |
|