![]() |
Sana Seviyorum Sen Gidiyorsun... |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
Sana Seviyorum Sen Gidiyorsun...Her şey gün gibi aşikar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gidiyorsun ![]() “Senden kaçtım, senden korktum ve kaçtım” deyişin kulaklarımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gidiyorsun ![]() Hiç farkına vardın mı bilmem yaşadığım yalnızlığın kaç kişilik olduğunu ya da bana kaç kişilik aşkı yaşattığını ![]() ![]() ![]() Sen gidiyorsun ![]() Hep sana aşkım demek istedim ve sen duymaya cesaret edemeyince, söyleyemeyip ruhumun dehlizlerinde hapsettim kelimelerimi ![]() ![]() ![]() Sen gidiyorsun ![]() Her an benimmiş gibi saçlarının kıvrımlarında kaybetmek istedim parmak izlerimi ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gidiyorsun ![]() Dualarımın baş kahramanı her zaman sen oldun, sen bilmesen de ![]() ![]() ![]() ![]() Sen gidiyorsun ![]() Önce sesime ses gelmez oldu ardından sesin gelmez oldu, yüreğim perişan, hislerim sensiz yalnızlığı buldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ve şimdi sensizlikte sana ölüyorum ve sana seviyorum ![]() ![]() Ölürken ilk defa sana aşkım diyorum ![]() alıntı
|