|
|
Konu Araçları |
çamur çöreği, çok, güzelmiş, tadı, yedinizmi |
Siz Hiç "Çamur Çöreği" Yedinizmi ? Tadı Çok Güzelmiş... |
05-02-2008 | #1 |
gülgüzeli
|
Siz Hiç "Çamur Çöreği" Yedinizmi ? Tadı Çok Güzelmiş...Çoğumuzun Böyle bir Çörek Çeşidinin varLığından Haberimiz bile Yoktur
Dürüst olmak gerekirse Benim Haberim de Yoktu Bakın NasıL Bir Şeymiş bu Çamur Çöreği "Şey" Diyorum Çünkü Çöreğe Benzer Bir Yanı yok BeLki Şekli Benziyodur Biraz Alıntıdır Haimize Şükredelim Diyorum İnsanLar Hayatta KaLmaLarına Yetecek Yiyecek BuLamazLarken BizLer KaravanaLarLa Çöpe Atıyoruz Ve Bana Göre Bunun Hesabı MutLaka Ödenecek İnsanLık öLmüş Ve Her gün İnsanLar AÇLIKTAN ÖLüyor __________________
05-02-2008 | #2 |
|
Cevap : Siz Hiç "Çamur Çöreği" Yedinizmi ? Tadı Çok Güzelmiş...gerçekden çok tşkler çok güzel bir paylaşım olmuş çok dikkatimi çekti ya ilk defa duydum vallahi ALLAHA binlerce kez şükürler olsun valla halimizde ne var sanki ama insan kaybedince anlıyor değerini işte biz erken davranalımda kaybetmeden önce anlayalım |
Cevap : Siz Hiç "Çamur Çöreği" Yedinizmi ? Tadı Çok Güzelmiş... |
05-02-2008 | #3 |
rock_alltime
|
Cevap : Siz Hiç "Çamur Çöreği" Yedinizmi ? Tadı Çok Güzelmiş...Hayretle baktım resimlereGerçekten ne kadar acı bir durumAllah bu duruma düşürmesinGerçekten birşeylerin kıymetini anlamanın zamanı geldide geçiyor bile Bu güzel ve özel paylasımın için tşkler Gülgüzeli:) |
|