Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:))))) |
04-30-2008 | #1 |
|
Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))İskeledesiniz, son vapura yetişmek için hızlı hızlı yürüyorsunuz, bir bakıyorsunuz vapur iskelede ama iskeleden biraz ayrılmış gibi sanki Koşmaya başlıyorsunuz, son 100 metre, turnikelerin üzerinden atlıyorsunuz, bütün gözlerin üzerinizde olduğundan eminsiniz Son bir hamle yapıp uzun bir atlayış yapıyorsunuz ve bingo! Vapurdasınız Yerden kalkıp pantolonunuzu silkeliyorsunuz mağrur bir ifadeyle, işte tam bu sırada bir amca yanaşıp ´´Yiğenim, niye zahmet ettin biz daha yanaşıyorduk´´ derse ne yaparsınız? |
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:))))) |
05-01-2008 | #2 |
cansel
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))yiğenini yerim senin:D bişe demez gider otururdum
05-01-2008 | #3 |
pesimistt
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))oLayı oLduu qbi kabuLLenrdm herLde :D:D
05-01-2008 | #4 |
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))ayy valla çok utanırdım rezil olurdum gider otururdum yapıcak bişey yok atladık sonuçta:D |
05-01-2008 | #5 | |
mesanihta
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))Alıntı:
05-01-2008 | #6 |
seyito
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))valla yerin dibine girerdim o adamada kardeşim adam bi sinyal bi işaret falan filan durumu kurtarmaya çalışırdım:)))))))))))) |
05-01-2008 | #7 |
seraceddin
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))bende çok utanırdım, gülüp gider otururdum :D
05-01-2008 | #8 |
CeRvaNteS
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))kendimi intaar ederdim :)
05-01-2008 | #9 |
gitaris
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))önce kendime güler sonra terime otururdum yapcak bişi yk |
05-01-2008 | #10 |
|
05-02-2008 | #11 |
_filiz_
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))sudeye katılıom |
05-02-2008 | #12 |
_SiYaH_
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:))))):sm_biggrin::sm_biggrin: Gülme krzne girerdim xD
05-02-2008 | #13 |
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))ayy çoq kötü bi durum yhah ben yerin dibine girerdm |
05-03-2008 | #14 |
efobedo
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))Valla ben atladık bi kere diyip otururdum
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
05-03-2008 | #15 |
alper1482
|
Cevap : Siz Olsanız Ne Dersiniz Bu Adama:)))))Güle güle gider otururdum :) |
|