Tabular (öldüren komikler) |
07-20-2006 | #1 |
ArtistikPatinaj
|
Tabular (öldüren komikler)kelime: mini etek erkek: hani sen hep giyersin de, ben sana giyme derim ya kız: don! topluluk: ohaaaaa! kelime:sümüklü böcek -hani bi hayvan var spiral şeklinde bi kabuğu var -salyangoz -hah ona cok benziyo ama sen nezle olunca ne akar burnundan -sümük -evet evet bu salyangoz benzeri hayvanda bundan var -nası yani hayvanın sümüğü mü var? -evet karafatma nedir? -hamamböceği -hah 2 kelimeyi kes -böc -yok yok kelimenin tamami -hamamböc -allah belanı versin senin be kelime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun uçlari uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu?!?!??! kelime: berlin duvari -hani avrupa'da bi ülkee - berlin duvari !!! kelime: muamele -hani erkekler gider -maç -hayirhani siftah yapilir milli olunur ya -genelev!!!! -evet iste orda bisey -peÇete!! -allah belaniigrençsin yunus kelime: gazete x: bir tür haberlesme araci y: telefon x: devam et y: internet, televizyon, radyo x: ya kagittan olur, y: dergi x: büyük boyda acarsin okursun kocaman y: kitap x allah belani versin be yuhhh kelime: yasemin'in penceresi anlatici: "hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar cevaplayici: Çagla sikel anlatici: ne çaglasi oglum cevaplayici: hani herkesi evine aliyo ya sonra da anlatici: uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar cevaplayici :??!! anlatici: hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? cevaplayici: menekse'nin donu (topluluk iptal, anlatici aglar) kelime: pire - götünde ne var ? - ??? - hani kafada da olur - kil! - hayir, hani böcek gibi bisey - ipek böcegi! - uhaa!!! kelime: papatya -hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya -grup!?!?!?!?!?!?!? kelime: bes para etmez ben: baba benim deyerim ne kadar?; baba: dunyalar kadar kizim; ben: baba dunyanin deyeri ne kadar?; baba: bes para etmez kizim kelime: tamirat a: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? b: bozulmustur a: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? b: tamir a: çok güzel! türet bunu b: neyini türetcem bunun be? a: himzzessegin büyügüne ne denir? b: at a: çok güselbirlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) b: at tamiri!!! a: karti firlatir, mekani terkeder kelime: naz a: kadinlarin evlenmeden once erkekleri tavlamak icin yaptiklari sey b: oral sex! topluluk: ohha? kelime: iska - kar topu savasinda pelin'e atarim, o da egilir basini kaldirir ve ne der? - hayvan? kelime : sanatçi - hani bööle tarkan gibi bisi - ibne !! - ayy cok hayvansin murat kelime: manti - hani biz toplanip yapariz, partisini veririz - seks!! - ne zaman yaptik ya, ben niye kacirdim???? kelime : 1 nisan - abi, 31 mart'tan sonra ne gelir ? - 32 mart - harbiden bravo yani senin gibi lama'dan baska cevap beklenemezdi zaten |
|