Tual Şarkı Sözleri! |
03-24-2008 | #1 |
suskun
|
Tual Şarkı Sözleri!Tiryakinim ____________________ Sokaklar şahitsiniz Pişmanım zehir gibi Yanıyor yüreğim Tiryakinim Her sokak lambasında Senin yüzün bilirim Titriyor ellerim Tiryakinim Her günüm Bir kor gibi yanar geçer Her anım bir yıl gibi uzun sürer Son bir isteğim senden Bir daha deneyelim Bunca yıl sonra yine Bu istek çok mu söyle Çıldırtsanda seninim Yalvartsanda seninim Tiryakinim, tiryakinim Kaldırıma uzanmış Karanlığı beklerim Bulutlar seni çizmiş Tiryakinim Her günüm Bir kor gibi yanar geçer Her anım bir yıl gibi uzun sürer Son bir isteğim senden Bir daha deneyelim Bunca yıl sonra yine Bu istek çok mu söyle Çıldırtsanda seninim Yalvartsanda seninim Tiryakinim, tiryakinim Acının Öyküsü ______________________ Elimizde acının öyküsü var Bedeli çoktan ödenmiş Kelimeler içinde dönüyor Siyah gibi ümitsiz Bu öyle acı ki anlatılmaz Gidenler geri gelmiyor Biz kağıttan kuleler gibiyiz Birer birer yıkılıyor Bir isyan ki bekleyecek Çığlık çığlağa gelecek Bu şehir ki acılarla sevişecek Geceler güne dönecek İçimde bir ben var anlatılmaz Pişmanım demek yetmiyor Bu karanlık içmde büyüyor Hüzün gibi ümitsiz Derinde bir kavga var anlatılmaz Buna yüreğim yetmiyor Tüm yanlışlar yüzümde duruyor Tokat gibi ümitsiz Canımın Ta İçisin Sen ______________________________ Söyle nasıl bu kaş çatış Benden uzaklara kaçış Sensiz baharım olur kış Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen(2) Dargınlığı sen çıkardın Dilimden hiç düşmez adın Beni üzmek mi maksadın Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen(2) Sana fedadır canım bak Kaçma benden bucak bucak Pişman olursun çabucak Canımın ta içisin sen Nasıl severim bir bilsen(5) Kadınım ___________________ Kapında kölen olmuşken Yılları paylaşmışken Beni bırakıp gidersen Yalancısın kadınım Zor zor yalnızlık ne zor zor zor sensizlik ne zor Mevsimler gelir geçer Sensizlik zor kadınım Kapılar kapanırsa Dönmek çok zor kadınım Sorular yığıldı kafamda Aklım sana ermiyor Ama hala seviyorum Yalancısın kadınım Kasım ____________________ Bir teselli ver Kırılan gururuma Bir tebessüm et Unutursun zamanla Yine dalmışım aynada Yüzüm ağlar Yine dalmışım Elimde fotoğraflar Yine aylardan kasım Sanki sende kaldı bir yarım Her nefesim her anım Sanadır canım Pencere _____________________ Ne geceler ne gündüzler gördüm En vazgeçilmez yeminlerden döndüm Görmedim senin gibi Sevmedim hiç kimseyi Yapayalnızım şimdi Unuttum gülmeyi Sen vaktinden çok sonra gelen Sevdalı bir yağmur gibisin Çisil çisil gözlerimden Sen çıldırmış şairlerin Titreyen mısralarında Bahsettiği o perisin Pencereler önünde çürürken o güzelim yıllarım Hayalin gözlerimin önünde bize ağlıyorum Pencereler önünde çürürken senden kalan çiçekler Hayalin gözlerimin önünde hala ağlıyorum Sen ve Ben _______________________ Sen ve ben Bir kararın öncesinde Sen ve ben Bir arzunun pençesinde Sen ve ben Yorgun çocuklar gibiyiz Sen ve ben Bir sancının ortasında Sen ve ben İhanetin korkusunda Sen ve ben Çırpınan kuşlar gibiyiz Sen ve ben İçimizi karartan Sen ve ben Yüzümüze doğacak güneşi Saran bulutlar gibiyiz (2) Sen ve ben Yol ayrımında kararsız kalmış gibiyiz (2) Sen ve ben Bir kararın öncesinde Sen ve ben Bir arzunun pençesinde Sen ve ben Yorgun çocuklar gibiyiz Sen ve ben Bir sancının ortasında Sen ve ben İhanetin korkusunda Sen ve ben Çırpınan kuşlar gibiyiz Sen ve ben İçimizi karartan Sen ve ben Yüzümüze doğacak güneşi Saran bulutlar gibiyiz (2) Sen ve ben Yol ayrımında kararsız kalmış gibiyiz (2)