Soyad..!! |
03-01-2008 | #1 |
rock_alltime
|
Soyad..!!Amerika'da mahkemede yargıç, tanık kadına kaç çocuğu olduğunu sordu Kadının "on" demesi üzerine ise, on çocuğunun da adlarını sırayla söylemesini istedi Tanık kadın, yargıcın dediğini yaptı ve on çocuğunun da adlarını yaş sıralarına göre söyledi: David, David, David, David, David, David, David, David, David ve de David Yargıç bu kez merakla sordu: On çocuğunuzun onunun da adları David mi? Kadının "Evet" yanıtından sonra ise daha da meraklanarak yeniden sordu: Peki çocuklarınız bahçede oynarken onları içeri nasıl çağırırsınız? Kadın bu soruyu gülümseyerek yanıtladı: Ben yüksek sesle bir kez 'David' diye bağırırım, bir anda Onu birden eve gelir Yargıç yine meraklandı: Peki, yemeğe nasıl çağırırsınız onları? Tanık kadın yine gülümsedi: Yüksek sesle bir kez, 'David yemek hazır Haydi sofraya' derim,çocuklarımın onu birden sofrada yerlerini alırlar Yargıç merakını bir türlü giderememişti "Peki" diye sordu bir kez daha İçlerinden yalnızca birine bir şey söylemek istediğinizde ne yapıyorsunuz? Tanık kadın bu soruyu da kolaylıkla yanıtladı: "O zaman soyadlarıyla çağırırım |
Cevap : Soyad..!! |
03-01-2008 | #2 |
pesimistt
|
Cevap : Soyad..!!qayet qüzeLdi :D:D tşkLer
03-01-2008 | #4 |
hayko26
|
Cevap : Soyad..!!teşekkürler paylaşım için
03-01-2008 | #5 |
inci_tanesi
|
Cevap : Soyad..!!Teşekkürler bayıldım yaaa çok güzeldi
03-02-2008 | #7 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Soyad..!!güslmişşxD, teşekkürler
03-05-2008 | #8 |
efobedo
|
Cevap : Soyad..!!manyaq yaa
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|