forumu bilmeyenlerle diyaloglar... :)))))))) |
02-20-2008 | #1 |
|
forumu bilmeyenlerle diyaloglar... :))))))))+Foruma hoşgeldiniz - Hoşbulduk da ney bura şimdi -Forum abi Bak komik yazılar var resimler var +Kes! Görüyoz di mi başlıkları Ne ***** muamelesi yapıyon -Tamam abi ben yine de söyliyim +Napıyoz şimdi hep bu formda mı kalacaz Hani bira falan yok mu hiç ? -Yok abi yani var da biz ilgilenmiyoz o işlerle +Olum sen bu formda kala kala baya düzelmişsin afferim sanaa beeeee gözüme girdin + Forum bu işte abi - Neresini dolduruyoz bu formun ? +Form degil bu abi Forum Gel bak üye yapayım seni Sen şu formu doldur tamam bak kullanıcı adını felan gir -Bu forumu mu dolduracam ? +Yok abi forum degil bu form -Başlıcam şimdi haaa bi karar ver artık forum mu form mu ? +Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım Kullanıcı adın ne olsun ? -Ne demek nan o Ahmet işte bilmiyon mu ? +Yok abi nickin yani -Neyim ? ****** mısın olum ne diyon sen Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak +Yok abi yanlış anladın yani takma adın -Heee öle desene cocuuum Molla Ahmet derler bana bizim koyde +hay senin + - bak burası benim yöneticilik yaptığım sitenin forumu - aaa sen apartman yöneticisi mi oldun burası da apartmanın bodrumu öyle mi + yok bodrum değil, forum burada çeşitli konu başlıkları açılır ve üyelerimiz bunlara düşüncelerini yazarlar, eklentiler yaparlar, anketlere katılırlar vs - aidat parası alıyo musunuz üyelerden + diyorum ki sanal bi ortam keyifli vakit geçirdiğimiz, yeni şeyler öğrendiğimiz, yeni haberler okuduğumuz bir yer - postacı mı geliyor kapıya + iflahını senin senle tanıştığım güne lanet olsun + bak işte bizim forum bu bak burdan da üye oluyon işte tamam mı - tamam (2 hafta sonra) - Ne biçim forum bu 2 haftadır üyeyim kilomda bir değişiklik yok siz milleti kandırıyonuz mu + ne diyon - sen ne zayıflaması - sus sus bu forum deil mi e ben eti forum yiyince zayıflıyom bunda niye zayıflamıyom söyle + tamam çık forumdan bende düşünüyom niye bu kız böyle agresif bu forumda meğer nedeni buymuş - hem suçlu hem güçlü __________________ |
Cevap : forumu bilmeyenlerle diyaloglar... :)))))))) |
02-20-2008 | #2 |
Gözyaşı
|
Cevap : forumu bilmeyenlerle diyaloglar... :))))))))+Forum bundan ibaret abi gel şimdi seni bi üye yapalım Kullanıcı adın ne olsun ? -Ne demek nan o Ahmet işte bilmiyon mu ? +Yok abi nickin yani -Neyim ? ****** mısın olum ne diyon sen Dur ben sana nüfus cüzdanımı veriyim oradan bak +Yok abi yanlış anladın yani takma adın -Heee öle desene cocuuum Molla Ahmet derler bana bizim koyde +hay senin :)