|
|
Konu Araçları |
bakın, bence, harika, sıkıştırılmış, tshirt |
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi Bakın |
02-12-2008 | #16 |
gülgüzeli
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi Bakınkimse kimsenin kalbini kırmıyo gözyaşı yani enazından burda kimse kimsenin kalbini kırmadıöyle düşünüyorum şayet ben kırdıysam özürdilerim
02-12-2008 | #17 |
suskun
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi BakınGülgüzeline katılıyorum!herkeze ii forumlar arkadaşlar tartışma olmadı çıkmasın!
02-12-2008 | #18 |
okaliptus
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi Bakınya noluyo anlamadım kim kimi kırıyor, kim kimi azarlıyor böle alınganlıklara gerek yok bu kadar hassas olmayalım:) paylaşım için teşekkürler :) |
02-12-2008 | #19 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi Bakın~~ Enteresan bir mevzu :)) Tebrik etmek gerek yapanları da nasıl :D:D ~~ |
02-12-2008 | #20 |
gülgüzeli
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi BakınTeşekkürler RaHaTSiZ vakit ayırdığın için:))
02-13-2008 | #21 | |
mate
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi BakınAlıntı:
Ama geldiğin ve iyi olduğunu düşündüğüm için ben seni öpebilirim forumumuzun gelini :))) 25 Enişteye selamlar :)) Gülgüzeli canım çok güzeldi gerçekten bende istiyorum bitane :)) Teşekkürler |
|
02-13-2008 | #22 |
61selim61
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi Bakınslm arkadaşlar ilkez geldim umarım kalrım tesekkürler |
02-13-2008 | #23 |
mate
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi Bakın61selim61 hoşgeldiniz forumumuza tanışma bölümünde yeni başlık açarak kendinizi tanıtabilirsiniz Kalıcı ü yelerimizden olmanız dileğiyle |
02-14-2008 | #24 | |
gülgüzeli
|
Cevap : Sıkıştırılmış t-shirt.. Bence Harika Bi BakınAlıntı:
Ne demek canım istediğin bu olsun:sm_wink: bakan gözlerine sağlık bitanem teşekkürler vakit ayırdığın için