Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ??? |
12-31-2007 | #1 |
are-x
|
Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Evet arkadaşlar Kamyoncu olsaydınız kamyonunuzun arkasına ne yazardınız ??? Ben olsam DAĞLAR KURDUN YOLLAR FORD'UN
12-31-2007 | #2 |
börteçine61
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???klasiktir maşallah ala ben araklılı yazabilirim |
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ??? |
12-31-2007 | #3 |
dark_defender
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Sollama Beni Sollarım Seni
3-5 Server koyup havalanmakla olmaz Mail adresinden tehditle olmaz İss koyupta yetinmekle olmaz Kücüklere hack öqretiyim derken Kendini qöstermekle olmaz Palavrayla olmaz icraat qerekir Modlukla olmaz anca işte siz forum düzenlersiniz:@sonrada hackerim diye qecinirsiniz |
12-31-2007 | #4 |
pesimistt
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???
01-01-2008 | #5 |
m_r_b
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???söylediklerimin eriyim söyleyemediklerimin asker kaçağı:img-tomato:
01-01-2008 | #6 |
bukettt
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Yolların prensesi252525 |
01-01-2008 | #7 |
_SiYaH_
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Gidişine kızlar, duruşuna yollar hasta Rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım Önünü görmeden sollama, eve acı haber yollama :sm_biggrin::sm_biggrin::sm_biggrin:
01-04-2008 | #8 |
JOKER
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Gönlünde yer yoksa güzelim , ayaktada giderim :)
01-13-2008 | #9 |
omerkoca80
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???rampaların ustasıyım gözlerinin hastasıyım rüzgarıma kapılma çeşidim olursun canısı:D miras deil alın teri |
01-14-2008 | #10 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Tek Rakibim BuSH sollama beni, yada sıkıyosa solla beni beaw oradan tekerler nasıl gözüküyor :P sen Hala Oradamısın Bu Tereftan =====> (sağa ok ) Fazla Yaklaşmayın Damper (KAsa) Otamatik Hatalıysam Çaldır Ben Seni Ararım Kardeş, Dünki SabaH gazatesini Okumadın Galiba :# |
01-14-2008 | #11 |
*KeDi KeSeN*
|
Cevap : Kamyoncu Olsan Kamyonun Arkasına Ne Yazardın ???Ha Bİ De SOn Olarak :D:D:D *The University of Kaldırım Engineering* puhuhahaha :D:D:D |
|