Tokio Hotel |
07-04-2007 | #1 |
black_R-O-S-E
|
Tokio HotelTokio Hotel 2001 yılında Magdeburg'da kurulmuş bir popüler Alman Pop-Rock grubudur Bill Kaulitz Tokio Hotel'in baş vokalistidir "Devilish" ismiyle Bill Kaulitz, Bill'in ikiz kardeşi Tom Kaulitz, Georg Listing ve Gustav Schäfer tarafından kuruldu İlk albümü "Schrei” 2005 yılında çıkardı İlk single'ları "Durch den Monsun", çıktıktan sonra hızlı bir şekilde adını duyurdu 20 Ağustos'ta Alman müzik listelerinde 15 olarak kendini gösterdi ve 26 Ağustos'ta Avusturya müzik listelerinde 1 oldu İkinci single'ları "Schrei", Alman listelerinde 5liğe yükseldi 2006'nın başlarında, üçüncü single'ları "Rette Mich" çıktı ve listelerde 1 oldu Yeni single'ları "Übers Ende der Welt" 26 Şubat 2007'de çıktı ve o da listelerde 1 oldu Yeni albümleri "Zimmer 483" turunun mart ayında başlatılması düşünülüyordu ancak iki hafta geciktirildi çünkü grup yeni bir sahne kullanmak istemişti Her nasılsa tur için alınmış olan tüm biletler hâlâ geçerli Bill Kaulitz // Diskografi Albümler
Tom Kaulitz Single'lar
Ödülleri
07-04-2007 | #2 |
Ergenekon
|
ben de hem otel tanıtıyor hem hiç fotoğrafını koymamış otelin diyorum , müzik grubuymuş meğer, enterasan isim, teşekkürler |
Cevap : Tokio Hotel |
11-01-2007 | #4 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Tokio Hotelcevapları baya geç farkettim kusura bakmayın tokio hotel yeni tanınmaya başlayan bi rock grubu dinlemenizi kesinlikle tavsiye ederim
12-08-2007 | #5 |
m_r_b
|
Cevap : Tokio HotelTEŞEKKÜRLER ELİNE SAĞLIK BENDE SENİN SAYENDE FORGOTTEN CHILDREN ŞARKISINA HAYRANIMTEŞEKKÜRLER
12-29-2007 | #7 | |
AyZa
|
Cevap : Tokio Hotel:sm_biggrin:aşkm bnm ya bill seni çok sewiorm sna şğm bndn çok kimse sewmez sni!sewerim dienleride kapak ederim Alıntı:
|
|
Cevap : Tokio Hotel |
12-29-2007 | #9 |
black_R-O-S-E
|
Cevap : Tokio Hotelilginiz ve yorumlrınız için teşekkür ederim:sm_wink: