Aşkın evrimi:) |
12-13-2007 | #1 |
|
Aşkın evrimi:)6 hafta:seni çoookk seviyorum aşkımm 6ay:tabiki seni seviyorum 6yıl:yahu kadın seni sevmesem çoktann terkeder giderdim 6hafta:aşkııım ben geldimm 6ay:selamm!!!! 6yıl:ne yemek yaptın çok acıktımm yavvv 6hafta:zahmet etme aşkım ben açarım 6ay:ben mi açıyım kapıyı? 6yıl:yahu şu kapıya baksanaaaaaaa 6hafta:sevgiliim ayşe telefonda 6ay:seni arıyolar 6yıl:telefooonnn!! 6hafta:üzülme tatlım sen zor bir çocukluk geçirmişsin 6ay:senin ananda amma cins karı ha 6yıl:ulan tam da anana çekmişsin 6hafta:bu ay seni venedik e götüreceğim 6ay:tatilde köye gitsekte olurr 6yıl:otur oturduğun yerde evin suyu mu çıktı! 6hafta:bu yüzüğü inşallah seversin 6ay:resim çerçevesi aldım her zaman lazım olur dimi? 6yıl:şu parayla git kendine bişey all 6hafta:üzülme sevgilim leke yaapmaz 6ay:dikkat etsene yahu! 6yıl:amma da sakarsın be kadın 6hafta:ben pek bu konuda değilim 6ay:bu konuda yanlış düşünüyosun 6yılsaçma sapan konuşma Alla'senn 6hafta:yaptığın yemeklere de bayılıyorum canıım 6ay:bu akşam ne yiyoruz??? 6yıl:gene mi makarnaaaaaaa 6hafta:birşey içer misin aşkım? 6ay:bana bi kola getirsenee 6yıl:gene buz koymayı unutmuşsun 6hafta:bu elbise sana çok yakışmış 6ay:bir elbise daha mı aldın? 6yıl:kaç para verdin bu dandik şeye? 6hafta:özür dileyecek birşey yapmadın ki 6ay:biraz dikkat etsene be kızım 6yıl:hay senin elinee |
|