Şeytanın sohbeti =D |
12-08-2007 | #1 |
|
Şeytanın sohbeti =Dßirinci kişi:Hadi oğlum kır su seytanın bacağını İkinci kişi:Kırayım değil mi abi? ŞeytN:Has durduk yere niye bacağımı kırıyorsun ****** mısın sen? Hakim:Neden öldürdün evladım? Sanık:Aklımı şeytan çaldı efendm ŞeyTn:Valla bir seyden haberim yok,hem herife akıldan eser yok hakim bey Kadın:Neden aldatıın beni? Erkek:Seytana uydum hanım ŞeytN:Hadi ordan sapık,kadını görünce salyaların aktı,benm alakam yok Anne:Oğlum,oynama babanın tüfeğiyle şeytan doldurur Şeytn:Yok bacım karşmam benEnişte elletmiyor Hoca:Neden kopya çektin çocuğum? Çocuk:Seytan işte hocam Şeytn:Dün pc basında chat yapan bendim değil mi çocuğum? Kadın:ßu saate kadar neredeydin? Erkek:Seytna uyup içeyim dedim Şeytn:Yattığın hatunu da söyle yiyorsa Kadın:Şeytan aldı götürdü satamadan getirdi Şytn:Seni de götrsem mi acaba Polis:Söyle bakıyım yavrum neden merdivenden ittin bu çocuğu Çocuk:Şeytan dedi ki vur bitane Şeytn:OlduGözlerim doldu çocuğm Kız:Aman Ayla bırak Allah aşkına Şeytan görsn onun yüzünü Şeytan:Yapmayın kızlar korkarım ben |
Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
12-13-2007 | #2 |
ogzhn
|
Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDpaylastıgın ıcın tesekkur ederım cok guzel olmus |
12-13-2007 | #3 |
omtii
|
Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDemeğine sağlık güsell olmuşş :sm_cool: |
12-13-2007 | #4 |
efobedo
|
Cevap : Şeytanın sohbeti =DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDçok komik yaa
Sizin yanınızdan asla ayrılmayacağım Forumsinsi gerçekten bir aile forumu ahlak ve terbiye dışı hiç bir şey yokBu yüzden bu forumdan ayrılmak istemiyorum Zihnimin derinliklerindeyaptığım kazılarda onca yılın çöpleri yatılıOnların içinde binlerce ölümsüzlük ölümü görmüş-Yunus Özyavuz Bebeğim Öldü |
|