Anne Tripleri... |
12-11-2007 | #1 |
tatia27
|
Anne Tripleri...ANNE TRİPLERİ 1A: Bu saclar ne lavobada B: Yav dökülüyo iste ben ne yapayim? A: Birazcik daha sigara ic B: Yaa anne yine sigara icmeme bagladin ya bu konuyu da helal olsun sana A: Bana "cahilsin" imasinda bulunuyosun sanirim! Gece sen uyurken kesicem o saclarini bak söylemedi deme!! 2süslenip püslenip disari cikmaya hazirlanirken anneye fikri sorulur -nasi olmusum annecimmm? -palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde disari çikilir 3-24 yasina geldin hala odani toplamiyorsun? -Ama o benim odam! Seni ne irgaliyo yaw -Olabilir! O oda bu evde diil mi? 4seni doguracagima tas dogursaydim 5-toplama sen hicbiyerielleme sakinben toplarim arkandan bu evde hizmetçiyim ben zatenköle sebastianim ben!!!! 6daha dun sictigim bok bana kafa mi tutuyon 7-alah canimi alsada kurtulsam bidea -dun bokdun bugun kokdun esoluesek 8Tam kapiyi acmis evden disari cikiyorumdur ki Annem mutfaktan seslenir - Oglum yemek hazirladim Nereye? - Hep kapiyi actigimda hazir oluyo zaten - Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagi tencereyi 9- Oglum kac kere söyliycem sana su odada sigara icme diye! - Sanane ya ben yatmiyo muyum bu odada Zarari bana! Sana degil ki - Aferin oglum Böyle devam et 10Abim Kibris ta okudugu icin hemen her telefon konusmasinda gerceklesen dialog - Anne abim ariyooo? - Kapat telefonu yazmasin evladima - Ya anne sonucta iki faturayida sen ödemio musun? Ne gerek var tekrar kapa, tekrar ara - Sen o telefonu hemen kapama da gör bak ben o kablolari yediriyo muyum sana yedirmiyo muyum? 11idmana giderken: -bak dizligini almadin yanina, dizin koparsa sakin kosa kosa gelme bana -merak etme anne istesemde kosamam zaten! 12anne:yeter artik eve gel! ymr:cok mu ozlediniz? anne:hayireve gel! ymr: yaaa anne bu saatte nasi gelim yarin gelirim anne:babana verim onla konus(babaya seslenir) anne:yok baban konusmuyomus senle! ymr:tamam anne tamam geliyorum anne:bu saatte mi?! gelme! ymr:tamam anne tamam gelmiyorum! anne:gelme eve bi daha! 13- Hadi daha yatmiycan mi? - Cok mu önemli - Yok yarin sabah kalkamiycaksin da o acidan söylüyorum - Ben öglene dogru kalkmayi tercih ediyorum zaten - Yarin sabah 7 de kaldirayim seni de gör sen bakalim! 14-evladim nereye_? -disari nereye olcak? -dur gitmeden once marketten ekmek, yogurt birde bana sigara al gel -ya anne baska isin yokmu senin ? sen al gel ala ala -bak ne diyorsam onu yap evladim simdi geliyor terlik ama -amman bee ufffzzz gec kaldim bee anneeeee -bana neee 40 yilin basi birsey istedik -anne ya sen herzaman istiyorsun bunu -hadi bak hala bana kelime turetmeye calisiyor yurruuu marketten sana dediklerimi al gel -ammannn beee uffzzz tamamm tammammm kisa bir aradan sonra cocuk eve gelir annesinin istediklerini birakmak icin -anne ben geldim al hadi sunlarida ben gidiyorum -gidisin olurda dönüsün olmaz insaallaahhh amin -hayy allam annemi dusman mi annayamadim beaahadi eyvalla ben gittim -git gitt cehennemin dibine git 15- Hadi oglum kalk su bilgisayarin basindan da yemege gel , masada seni beklemiycez! - Yaaa ben tokum - Tok mok anlamam bu yemeklerin hepsini ben mi yiycem! 16anneyle kavga edilmistir (anne salondadir ve ben odamdayimdir) ve disari çikilip arkadaslarla bulusulacaktir: -anneeeeee tisörtüm nerde? -orda -orasi neresi yaw? -orda isteher zaman nerde duruyorsa orda -her zaman dolapta duruyordu ama simdi yok?! -o zaman surdadir -anneee bak deli etme nerde oldugunu adam gibi söyliyeceksen söyle,söylemiyeceksende ben bütün evi darmadagin edip bulurum tisörtü?!!! -geber allahin cezasi,hizmetçin mi var senin,kendin topla o zaman! -(nasil yaaa)??!!!fesupanallah!!!ya sabir 17-sabahın korunden gece yarılarına kadar dısarlarılarda sürtüyorsun!yeter artık gitmiyorsun hic bi yere otur evinde!! -?!?!?anne ya duyanda gercekten evi otel yaptıgımı sanıcak 11 de cıkıp 8 gibi geliyorum iste!? -sus sus bir de cevap verme bana!dun gece sabaha karsı dondun! -ama anne dun gece konserdeydim -hani 8 de evdeydin ben anlamam konser monser -istisna o bi kere -herseye bahanen ver zaten senin 18*hay tez zamanda anasiz kal da off anne diceen biri olmasin *off deme bana üst takim sigortalarimi attiriyor *yeni nesil de hiç adap usul kalmadi hayvan gibi yasiyorsunuz *bizim zamanimizda böyle miydiiii *(sigara)iç sen iç al bi paket daha iç bok var,bak bi de içine çekiyo körolmiyasica *(kapiyi acip eve girmisimdir)geldin mi kizim? hayir anne hala yoldayim bitmezzzzzzzzzzzzz 19eve hatunla beraber gelinir fakat bir de bakılır ki anne de evdedir -hoş geldin evladım -ne işin var anne senin bu evde? -temizliğe geldim sen de hoş geldin neslihan kızım -ne neslihan ı anne?!! irem bu -izmir deki irem mi?! -ne izmir i anne yaa! s resmen içine