Sanal Ortamda Öpmek İçin Bahaneler :) |
12-01-2007 | #1 |
Gözyaşı
|
Sanal Ortamda Öpmek İçin Bahaneler :)Canikom ben gidiyorum - Tamam canim ben de cikiyordum zaten - O zaman ben seni bi opiyim gitmeden - Ne alaka Sanki ciddi ciddi opebiliyo Elektronik opucuklere karnimiz tok taam mi ! - Opmuyorum anasini satiim ! - Bil bakalim en sevdigim tatli ne ? - Ne biliyim askim neyse ne kadayif mi ? - Evet nerden bildin opucem valla - Baris gecen de sobiyet deyip optun ya hadi bakalim - Gecen dergide okudum opusmek insani genclestiriyomus - Himm - Daha sonra kalp kanseri riskini azaltan bi etkenmis opusmek - Yaa - Insani zayiflatan bi ozelligi de varmis - Nee Bana sisman mi demek istedin Ilhaaaan! - Hass - Nalan - Efendim askim - Sence bu masum askcilik rutine binmedi mi ne biliyim az bi hareket katsak iliskimize - Ben de hep bunu dusunmustum Riza Gelecek haftasonu bungee-jumping olayina girelim beraber atlayalim felan - Ben o manada demedim yavrum Yani opussek , koklassak, yuvarlansak felan yerlerdee ! - Hayfansin Riza harbiden hayfansin yaa - Seni opebilir miyim ? - Hayir - O zaman opiyim ? - Hayir - Bari opiyim ya ! - Meeeeert - Di simdi sen bayilsan diyelim Sonra ben de sana suni teneffus yapsam sole - - Cix Yemedi - canim suranda ne var - neremde ne var - yanaginla dudagin arasindaki yerde - kucukken dusmusum ben oyle kucuk iz kaldi orda - ah canim aciyor mu hala gel opim gecsin - muckkss - Ender napiyorsun - ben bisey yapmiyordum su tarafa bakiyordum sen birden kafani cevirdin - yemedim - farkettim ayıp ayıp :sm_biggrin::sm_biggrin: --------------------------------------------------------------------------------