Bayan Muhasebeciyle Evlenmek |
11-20-2007 | #1 |
mate
|
Bayan Muhasebeciyle EvlenmekBayan Muhasebeciyle Evlenmek:)) Bayan muhasebeciyle evlenmek gibi bir hata yapmış olan koca karısına dedi ki -Karıcığım , bak evleneli bir sene oldu artık bir bebeğimiz olsun istiyorum ne dersin? -Haklısın ama şimdi bir bebeğimiz olmasına karar verirsek dur bakayım doğum ne zamana denk gelir? Olmaz kesinlikle olmaz Doğum Aralıkta olursa mahvolurum defter tasdikleri var Mutlaka büroda olmam lazım -O zaman bir dahaki ay denersek -Ya öğrenemedin şu işi bir türlü Doğum ocak olursa yandım demektir Tam bu yılın hesaplarını kapatma dönemi, bir de üç aylık muhtasarlar deli misin? -E sonraki ay ? -Yok olmaz ,Geçici vergi dönemi -Doğum mart'ta olsa -Olllduuu, tam gelir vergisi döneminde dokuz doğururken bir de çocuk doğururuz on olur değil mi? -E nisan? -Kurumlar Vergisi-üç aylık muhtasar -Yavv mayıs? -Yine tutturamadın, Geçici vergiler var yine -Haziran 'da doğum yaparsan peki? - Bak o olabilir işte ama Temmuz da tam bebeğin en önemli bakım zamanlarına yine muhtasar dönemi denk geliyor -Tamamm yaaa yapma o zaman bebek falan Her ay dolusun Tıbbın ilerlemesini bekleyelim bari Ben doğururum başka çare yok |
Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek |
11-20-2007 | #2 |
|
Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek:d:d Tşklr mate gsel olmş :iconbilmis: |
11-20-2007 | #3 |
okaliptus
|
Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmekehuehu muhasebeci olmayım ben en iisi :D vazgectim :D saol canım paylaşım için :)))) |
11-23-2007 | #4 |
RaHaTSiZ
|
Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmek~~ Metnin sonunu düzeltiyorum " Yat len şuraya !" xD ~~ |
11-24-2007 | #6 |
angelesdream
|
11-24-2007 | #7 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Bayan Muhasebeciyle Evlenmekmateciğim ben bir mali müşavir olarak çoook güldüm ve çook doğru malesefayrıca kimseye de tavsiye etmiyorum muhasebeciliğiteşekkürler eline sağlık |
11-24-2007 | #8 |
mate
|
Cevap : Bayan Muhasebeciyle EvlenmekRica ederim ablacım ilk gördüğümde konuyu aklıma hemen sen geldin ve şengül ablamda bunu okumalı dedim allah sabır versin hiç bitmiyor yoğunluk değil mi? Yorum yapan tüm arkadaşlara teşekkürler |
|