|
|
Konu Araçları |
aldınız, için, intikam, kişıden, niyetlendiniz, sevdiniz, yaparsınız, yara |
Sevdiniz Bir Kişıden Bir Yara Aldınız İntikam İçin Niyetlendiniz Ne Yaparsınız?. |
09-02-2007 | #1 |
ışıl27
|
Sevdiniz Bir Kişıden Bir Yara Aldınız İntikam İçin Niyetlendiniz Ne Yaparsınız?.sewdiğiniz bir kişiden bir yara aldınızsızın duygularınızla oynandıbır ıntıkam almak ıstıyorsunuzdusunmeye başladınız ne yaparsınız?
09-07-2007 | #2 |
suskun
|
İntikam duygusu güzel birşey değil fakat öyle bir şey olduğunu farzetsek,ondan intikamım,onu umursamamak olurdu!sevilen kişinin cezalandırmanın en iyi yolu onu unuttuğunu hissettirmektir!ben de hernekadar içim acısada bunu yyapardım!
09-26-2007 | #4 |
angelesdream
|
suskun benim yerimede gerekli açıklamayı yapmış aslında ve denenmiş bir yöntemdirinan çok etkili sevgili ışılcım:sm_wink: |
10-17-2007 | #6 |
bukettt
|
ya umursamazdım birini takmamk bence o kişiye çok koyaro yokmuş gibi davranmak |
10-17-2007 | #7 |
alper1482
|
Her nekadar Suskun' un dediği gibi intikam iyi bir duygu olmasada En geçerli yöntem UnUtMaK ve bunu onada hissettirmek |
10-17-2007 | #8 |
m_r_b
|
yüzüne bile bakmazdım gayet mutlu sanki o hayatımda hiç olmamış herşey eskisi gibiymiş gibi yapardım