Savaş Kahramanı Atatürk - Serdar Yıldırım |
06-26-2024 | #1 |
Mountain
|
Savaş Kahramanı Atatürk - Serdar YıldırımSAVAŞ KAHRAMANI ATATÜRK Dünyanın gelmiş, geçmiş En büyük savaş kahramanı Kimdir diye sorsalar Mustafa Kemal Atatürk derim * * * * Dünyanın merkezi konumundaki Anadolu'da, binlerce yıldır Yüzlerce medeniyet gelmiş, geçmiş İki binli yıllarda Anadolu'da yaşayan insanlar, Bu medeniyetlerin kaçta kaçını biliyor? * * * * Dünyanın pek çok ülkesinden Daha fazla nüfusa sahip İstanbul 28-9-2021 tarihi itibarıyla 16 milyon Kazdıkça altından medeniyet çıkıyor * * * * Dünyanın en büyük medeniyet Başkenti İstanbul'dur Zamanın durduramadığı Saatlerin sessiz çaldığı İstanbul * * * * İstanbul'u ilk fethedeni herkes biliyor İstanbul'u ikinci kez fetheden Atatürk'tür İstanbul bir daha düşman eline geçmemeli İstanbul özgür olmalı, Türk olmalı SON Yazan: Serdar Yıldırım |
Cevap : Savaş Kahramanı Atatürk - Serdar Yıldırım |
06-26-2024 | #2 |
Mountain
|
Cevap : Savaş Kahramanı Atatürk - Serdar YıldırımTÜRK DEVRİMİ Devrim, karanlığın yok olması Aydınlığın başlamasıdır Devrim, yeniliklere ayak uydurmak Çağdaşlaşmak, medenileşmektir * * * * Yüzyıllar ötesinde kalmış fikirler Zamanla geçerliliğini kaybeder Yeni düşünceler ortaya çıkar Bu değişim sonsuza dek sürer * * * * Büyük Vatan Şairi Namık Kemal Millete hizmet yolundan asla vazgeçmedi Magosa zindanlarında bile Vatana hizmetten bahsetti * * * * 1840-1888 yılları arasında Dünyadan bir Namık Kemal geçti Atatürk, lise yıllarında Namık Kemal'in Fikirleri beni çok etkilemiştir, dedi * * * * Atatürk'e göre, Türkiye Cumhuriyeti Sınırları içinde yaşayan herkes Türk'tür Bu cumhuriyette yaşayanlar Türklüğüyle övünmelidir SON Yazan: Serdar Yıldırım |
06-26-2024 | #3 |
Mountain
|
Cevap : Savaş Kahramanı Atatürk - Serdar YıldırımYOKSA SEN İNGİLİZ CASUSU MUSUN? Mustafa Kemal 15 yıl Çanakkale'de kaldı Kar, yağmur, çamur demedi, savaştı Anadolu'ya saldıran düşmanlara karşı koydu Yeni nesiller özgür ve bağımsız yaşamalıydı * * * - İngiliz gemileri, siperlere binlerce bomba attı Nice canlar son nefesini verdiğini bilemedi Onlar biliyordu, Anadolu düşmana kalmaz Mustafa Kemal yalnız kalsa da düşmana teslim olmaz * * * * Bombaların patlamadığı bir anlık zaman diliminde Zaman gezgini olarak Çanakkale'de olmayı düşledim Dileğim gerçekleşti, Türk siperlerindeydim Ben bir köşede otururken, Mustafa Kemal ayaktaydı Bombalardan korkmuyordu, bombalar O'ndan korkuyordu Pek çok bomba gidip uzakta patlıyordu * * * * Mustafa Kemal beni fark etti, eliyle işaret etti: " Sen asker değilsin, ayağa kalk, kim olduğunu söyle? Yoksa sen İngiliz casusu musun? " * * * * Ayağa kalktım, selam verdim: Ben Serdar Yıldırım, gelecekten geliyorum Tarih 5-Eylül-2021 Pazar Türküm, Türk olmaktan gurur duyuyorum, dedim * * * * " Demek 106 yıl sonrasından geldin İngiliz gemileri, Çanakkale'yi geçip, Marmara'ya giremez Burada zafer kazanmamız, Anadolu insanının gözyaşını silemez Anadolu insanı birlik olursa onları dünya gelse yenemez " * * * * Bunun üzerine ben şöyle dedim: Her dediğinizin altına imzamı atarım Hepsi yüzde yüz doğrudur ve örnek alınmalıdır İngilizler, Çanakkale'yi geçemeyecekler * * * * Konuşmam bittiğinde yakınımda bir bomba patladı Yüzlerce parçaya ayrıldığımı hissettim Ben bölünmemeliydim, dağılmamalıydım Bir bütün olarak kalmalıydım ve yaşadıklarımı Günümüz insanına anlatmalıydım Çeşitli iletişim kanallarıyla bunu Binlerce, on binlerce okura ulaştırmalıydım SON |
06-26-2024 | #4 |
Mountain
|
Cevap : Savaş Kahramanı Atatürk - Serdar YıldırımMAVİ ATEŞ Deniz altında kalmış dağ patlar Bunun sonunda volkanik ada oluşur Baskı altında kalmış Türk patlar Bunun sonunda Türkiye Cumhuriyeti oluşur * * * * Evren milyarlarca yıl önce Büyük patlama sonucu oluşur Galaksiler meydana gelir Galaksiler, yüz milyonlarca yıldız içerir * * * * Bunlardan sadece birisi Samanyolu Galaksisi Benim de içinde yaşadığım Güneş sistemini barındırır * * * * Bizim güneş sistemimizde Dokuz gezegen vardır Bu gezegenlerden biri de Sevgili dünyamızdır * * * * Dünyada yaşayan insanlar Kendiliklerinden bir şeyler icat ettiler İnsanların fikir ve düşüncelerine Birtakım kısıtlamalar, baskılar koydular * * * * Adına öğreti dediler Yaşantı dediler Halkları birbirine Düşman ettiler * * * * Kim neye inanırsa inansın Benim gibi düşüneceksin diyemezsin Belki yanlışta olan sensin Değişik düşüneni anlamaya çalışmalısın * * * * İnsanı insan yapan özellik Canlıların yaşamına saygı duymaktır Canlılara sevecen davranıp İnsan olduğunu unutmamaktır * * * * Büyük bir ordu hazırlamakla Ülkelerin sınırını geçmekle O ülkeyi fethetmeye çalışmakla Sorunları çözemezsin * * * * Bak Mustafa Kemal Atatürk Vatan savunması hariç Savaş bir cinayettir, demiş Savaşmayalım artık * * * * Atatürk demişse doğrudur İnsanlar savaştan kaçınmalı Dünya durdukça Barış içinde yaşamalı SON Yazan: Serdar Yıldırım |
|