8 - 14 Ocak Haftalık Burç Yorumları |
01-08-2018 | #1 |
Şengül Şirin
|
8 - 14 Ocak Haftalık Burç YorumlarıAylin Sungur 8 - 14 Ocak Haftalık Burç Yorumları Koç: Koçlar Satürün’ü atlattı 2018 ayağının tozuyla beklediğin müjdeyi bu hafta veriyor Siyaset, medya bankacılık Koçlar Ortalığı sallayacak Özeti yep yeni bir dönem Boğa: Çok ihtişamlı olmaktan korkmayın Korkulan Uranüs, Jüpiter ve Pluto üçlüsü Boğa’ya 2018 Kariyerinde elinden geleni yapacak Size ağır yük olarak gelse bile, Bazı ibretler iyidir İkizler: Eski ilişkiler gündemde, ikizler rahat bir nefes alıyor Bir virgül koymak yerine ilişkisini 7 düvene duyuracak(Unutmayalım) Ayrıntılarda boğulmanız sizi depresyona götürebilir Yengeç: Her yeni ay bir şanstır Tesadüfler hep üst üste gelecek Geri adım atmak yok Başka görüşlerden rahatsız olursanız çekin gidin ki Hayat boyu yıldızınız parlasın! Aslan: 2018 Flaş burcu sevgili aslan,2014 yılından beri yaşadıklarınızı unutun “Korkmayın ve artık kükreyin” Elbette tekrar âşık olacaksınız, bazı testlerde jüpiter yanınızda Başak: Her adımında en önde olacaksın Ekonomi fazla önde olacak İlişkilerimizi sıcak tutalım Eğer ödemelerle ilgili bir sorun yaşıyorsanız çözüme yönelik konuları gizlemeyin Terazi: Ay burcunuzda sevgili terazi, Aşkı ertelediklerinle yaşamaya başlayacaksın Bu aşk geleceğin olacak Ticaretle uğraşan teraziler tansiyonlu durumlar bitiyor Akrep: Mars 26 Ocağa kadar en güçlü olduğu akrep burcunda Sizi yoranlara şans vermeyin Hangi gezegenler yolumuzu açıyor, onu bulalım Bu etkiyle yeni gelen yıl başlıyor olacak Yay: Ocak ayı hırslı ve hızlı bir aydır Ya o size inanmayacak, ya da siz ona, dikkatli olun Metanetini köreltme, Dileyin olsun Bu etki yeni gelen haftaya da yansıyacak Oğlak: Hayatını yeniden yazıyorsun Satürünün burcunuzu yaşatma azmi devam ediyor Bir adım öteye taşıyacak Önemli bir iş sorumluluğu üzerinize binebilir İzmir yansın! Kova: Jüpiter’in burç değişikliği ile hiç ummadığın biri ile 2018 e başlamak, yeni ev yeni adresler, İşte Kovaların kafası bu yüzden karışık Bütün gemileri yakma noktasına gelebilirsiniz Süresimi,1,5 yıl… Balık: Ocak ayı aşk diyor Sadece aynı şeyleri konuşmayın Burcunuzdaki Uranüs’ün, kariyer evinde olumlu etkileri olacak Bir işyeri açmak, bunun gibi… Balıklar bu sıkıntıları sevinçleri parlatarak duyurucaklar! ✍️ İnsanlar onlar için ne yaptığınızı anlamazlar, ta ki siz yapmayı bırakana kadar Belki ben kaybolunca diner bütün sancılar demiş şair Güzel bir hafta diliyorum #aylinsungur #haftalıkburçlar #gökyüzü #love