Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor? |
02-18-2009 | #16 |
David
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?Anne deyince aklıma nenehatun geliyor :) |
04-10-2009 | #17 |
Doctor82
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?bende bi anneyim
05-01-2009 | #18 |
emre11
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?çok teşekkürler Rahatsız çok güzel bir paylaşım
05-01-2009 | #19 |
bıdık
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?Öncelikle sana çok çok teşekkür ederim çok güzel bir konu açmışsın
06-14-2009 | #20 |
Verus_TR
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?Anne diyince aklıma; - " Sonsuz sevgi geliyor " |
06-19-2009 | #21 |
1die
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?ne gelıcek hayatımın deger biçemedıgım yanım gelır annenın sözünün ustune söz sölenmez bir anne asla ve asla aglatılamaz dövülemez sövulemez töbe töbe düşünmek bile gühan Hiç unutulmayacak yüz,anne yüzüdür/HZ Muhammed
06-19-2009 | #22 |
1die
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?ben 2005 te galıba bi makale yazmıstım sonuna ne yazdım bılıyormusunuz arkadaşlar Bir insan bu dunyada en çok annesini sever sonra karısını ve çocuklarını zaman sadece yerlerını degiştirir |
09-30-2012 | #23 |
bonsoir
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?ANNE demek boğazınıza acı bir düğüm , gözünüzde bir damla yaş demek |
09-30-2014 | #24 |
JOKER
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?benim herşeyim geliyo
07-18-2017 | #25 |
instadahile
|
Cevap : Anne Deyince Aklınıza Ne Geliyor?Sevgi geliyor dostum şu dünyada yanımda kalan tek sevdiğim insan aklıma geliyor |
|