![]() |
Milli Eğitim Bakanı Yeni Müfredatı Açıkladı |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Milli Eğitim Bakanı Yeni Müfredatı AçıkladıMilli Eğitim Bakanı yeni müfredatı açıkladı Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz yeni müfredatı açıkladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bakan Yılmaz sömestr tatilinde kar tatili nedeniyle telafi eğitimi yapılacak iddiaları için de "Yarıyıl tatilinde telafi eğitimi koymuyoruz ![]() ![]() Yılmaz'ın açıklamalarında öne çıkanlar "Eğitime dair güncelleme, yenileştirme ve geliştirme çalışmalarımızın bir sonucu olarak taslak programlarımızı askıya çıkarıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() "Önümüzdeki eğitim öğretim yılından itibaren 1, 5 ve 9 ![]() ![]() ![]() "Kamuoyunun görüşlerine sunulan yeni müfredatla ilgili bu süreçte, programlarla veya ders programları ile ilgili söylenecek bir eleştiri varsa bu dönemde söylenmesini istiyoruz ![]() Bugünden itibaren bir ay süre ile öğretmenlerimiz, velilerimiz ve bir görüşüm var diyen herkesin görüş ve önerilerini bekliyoruz ![]() ![]() 53 farklı dersle ilgili taslak programlar hazırlanmıştır ![]() ![]() ![]() Bu programa 1000'in üzerinde arkadaşımız katıldı ![]() ![]() ![]() ![]() Taslak programa hazırlanırken, öğretim programlarıyla ilgili çalışmaların başlangıcında üniversite eğitiminde ve günlük hayatında başarılı olmaları için bilgi ve becerileri öncelik edildi ![]() Dünya ölçeğinde eğitimde başarı göstermiş ülkerin tecrübelerinden faydalanıldı ![]() ![]() Soru ve cevaplar Önümüzdeki dönemde yardımcı kaynak ve yardımcı dersler konusunda öğretmenlere sneklik sağlayalım ![]() ![]() Her alan kendi ders saatinin artırılmasını istiyor ![]() Ders saatini artırmak lazım ![]() ![]() ![]() ![]() İlimden gidilmeyen sonu karanlıktır ![]() Gelen öneriler tartışılıp incelenecek ![]() ![]() ![]() Öğrencilerimizin öğrenmeyi öğrenmesini istiyoruz ![]() ![]() Bazı ağırlıklı derslerde OECD ülkelerinden daha az der saati işliyoruz ![]() ![]() ![]() Önemli olan öğrencilere verilen bilginin anlamlı olması YARI YIL TATİLİNDE TELAFİ EĞİTİMİ YOK "Yarıyıl tatilinde telafi eğitimi koymuyoruz ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|