25 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları |
12-24-2016 | #1 |
Şengül Şirin
|
25 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları25 Aralık 2016 Günlük Burç Yorumları KoçSezgilerinize güvenebilirsiniz Önümüzdeki birkaç gün boyunca özel yaşamınızı, iş hayatınızı veya yaratıcılık gerektiren işlerinizi de etkileyen çözümlenmemiş konularda tartışmalara açıksınız Boğa Ne kadar olumlu tutum içerisinde olursanız, diğerleri size karşı o kadar olumlu tutum sergileyebilir ya da isteklerinizi siz iletmeden dahi çözebilirler Ancak tekrar söylemek lazım, “eğer olumlu tutum içerisinde olursanız!” İkizler Önemsediğiniz iş, plan veya girişimlerinizden bir tanesinde gerçekten önemli bir gelişme söz konusu olabilir Ancak hangisi, onu bilemiyorum Siz işaretleri dikkatle okumalı, balık oltaya gelince hemen çekmelisiniz Yengeç Zarif ve düşünceli olmanız durumunda altından kalkamayacağınız bir problem yok Tabii sızlanmayı, şikayet etmeyi, eleştirmeyi veya diğerlerinin duygularını incitmeyi bir kenara bırakmanız şartıyla Aslan Eviniz veya ailenizle ilgili konular açısından hoş günlerdesiniz Ancak gereğinden fazla para harcamamaya dikkat etmek gerekebilir Bazı konularda, daha önce sönükleşmeye başlayan seçenekler tekrar canlanarak sizi şaşırtabilir Başak Bazı konular inanılmaz bir şekilde yararınıza bir hal alabilir ya da kabul edilebilir şekle dönüşebilir Kadere güvenin, sizi yanıltmayacak! Terazi Etrafınızda olan biteni daha detaylı şekilde araştırmanız gerekiyor Bazı işbirlikleriniz, işleriniz veya düzenlemeler tamamen farklı bir istikamete gidebilir Geri adım atabilir veya tamamen yenilenerek motivasyonunuzu artıracak hale gelebilir Akrep İçerisinde bulunduğunuz durumu, özel yaşamınızı veya bazı anlaşma ya da düzenlemeleri ilgilendiren konularda ortaya çıkan işaretler, sinyaller veya uyarılar olayların gerçek halini görmenizi sağlayabilir Makul yorumların veya ortaya çıkan sinyallerin kıymetini bileceksiniz Yay Açıkça ortada olan şeyleri inkara kalkışmanıza veya zorlaştırmanıza bir gerek yok Diyet merkezine pasta satmaya çalışmakta ısrarcı olursanız, ne demek istediğimi anlayabilirsiniz Oğlak Belli durumları, grup çalışmalarını veya işleri daha gerçekçi şekilde görme şansınız olabilir Bu fırsatı bulmuşken, her ne kadar gördükleriniz çok fazla hoşunuza gitmese bile, elinize geçen bilgi ve haberleri görmezden gelmemenizde fayda var Kova Aşk hayatınızı, yaratıcılık gerektiren işlerinizi ilgilendiren ya da sizi hayatta mutlu edeceğini düşündüğünüz konularda, son dönemde kafanızda olan fikirleri uygulamaya koyabilirsiniz Ya da bu alanda bir deneme yapabilirsiniz Balık Evinizi, sahip olduğunuz şeyleri veya sağlığınızı ilgilendiren başlıklarda faydalı bilgiler, yöntemler veya planlar ortaya çıkabilir Etrafı dikkatle dinlemenizde fayda var Rahatlatıcı, teşvik edici ve sizi gülümsetebilecek gelişmelere açık birkaç günün içindesiniz