Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
ankara, esans

Ankara Esans

Eski 07-04-2016   #1
sektor34

Ankara Esans

Ankara Esans, birçok renk ve model üretimi ile oda kokusu şişe valfi, parfüm esansı valfi, triger valf ve parfüm şişesi üretimi yapmaktadır Tüm müşterilerine önemli bir tecrübe doğrultusunda büyük kalite sunabilmek, firma tarafından başlıca hedef olarak görülmektedir Ankara Esans, Ankara'da en kaliteli ve orijinal esansları sunmayı yegâne görev olarak benimsemiştir Cazip fiyat anlayışıyla ve yüksek kalite standardı tüm müşterilerine onların hayâllerindeki parfümü sunmayı vaat etmektedir

Ankara Esans, parfüm, oda kokuları, kişiye özel tasarım kokular, saf esansiyel yağlar, boş şişe ve valf üretimi alanında önemli bir isim haline gelmiştir Firma, 15 yıldan fazla bir süredir bu alanlarda üretim yapmakta ve müşterilerine kaliteli hizmet sunmaktadır

Firma, parfüm şişesi üretiminde açık şişe modelleri hariç olmak üzere özel model talebe cevap verebilecek bir tecrübeye sahiptir Iphone şişe, 30 cc iç bükey şişe gibi birçok farklı model ile müşterilerine benzersiz tasarımlar sunmaktadır Bu türler, parfüm şişesi modellerinden yalnızca birkaç tanesidir Birden fazla farklı model, firmanın yıllar boyunca sahip olduğu deneyim doğrultusunda başarıyla sunulmuştur

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com