Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baskı, fotoğraf

Fotoğraf Baskı

Eski 04-10-2016   #1
kombici

Fotoğraf Baskı

Fotoğraf baskılarını eskiden olsa fotoğrafçıya filimleri verip tab ettiriyorduk Şimdi ya hafıza kartını veriyoruz yada içindekileri pc mizden, bilgisayarımızdan,
telefonumuzdan yüklüyoruz rahatça çıkartıyoruz ucuz ve ekonomik Teknolojiyi yakalayan fotoğraf baskı da 1 numara olan
bir firma var fotoğraf albüm Bu firma dijital hafızadan resimlerinizi kağıda dökmekle kamıyor onları foto kitap ve panaromik albümde yapıyor
Sizin anlıyacağınız artık eskisi gibi demode olan sade basılmış resimler fotoğraflar yok piyasada ama siz genede bu çeşitlerin hepsinden yaptırın derim bence
Sonuçta bu ürünleri sevgilinize hediye de edebilirsiniz sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay ucuz yöntemi bence
Sonuç olarak ucuz fotoğraf baskı yaptırabileceğiniz kaç site var ki sayılı heleki internette böyle karmaşık e-ticaret siteleri varken
Ben panaromik kanvas tablo ve panaromik albümleri çok seviyorum ve sizlerede öneriyorum Bence çok tatlı ve kaliteli ürün hepside
Sonra bu işe yıllarını vermiş bir firma ve kaliteli baskı cihazları var hepside 1 numara bu işte fotoğraf sanattır sanatsız kalmayın
Sanal damarlarınızı canlı tutun yaşamın içinde olan renkler yanınızda hep canlı ve dinamik olsun iyi günler diliyorum

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com