Fotoğraf Baskı |
04-10-2016 | #1 |
kombici
|
Fotoğraf BaskıFotoğraf baskılarını eskiden olsa fotoğrafçıya filimleri verip tab ettiriyorduk Şimdi ya hafıza kartını veriyoruz yada içindekileri pc mizden, bilgisayarımızdan, telefonumuzdan yüklüyoruz rahatça çıkartıyoruz ucuz ve ekonomik Teknolojiyi yakalayan fotoğraf baskı da 1 numara olan bir firma var fotoğraf albüm Bu firma dijital hafızadan resimlerinizi kağıda dökmekle kamıyor onları foto kitap ve panaromik albümde yapıyor Sizin anlıyacağınız artık eskisi gibi demode olan sade basılmış resimler fotoğraflar yok piyasada ama siz genede bu çeşitlerin hepsinden yaptırın derim bence Sonuçta bu ürünleri sevgilinize hediye de edebilirsiniz sevdiklerinizi mutlu etmenin en kolay ucuz yöntemi bence Sonuç olarak ucuz fotoğraf baskı yaptırabileceğiniz kaç site var ki sayılı heleki internette böyle karmaşık e-ticaret siteleri varken Ben panaromik kanvas tablo ve panaromik albümleri çok seviyorum ve sizlerede öneriyorum Bence çok tatlı ve kaliteli ürün hepside Sonra bu işe yıllarını vermiş bir firma ve kaliteli baskı cihazları var hepside 1 numara bu işte fotoğraf sanattır sanatsız kalmayın Sanal damarlarınızı canlı tutun yaşamın içinde olan renkler yanınızda hep canlı ve dinamik olsun iyi günler diliyorum |
|