Penny Jordan - Aşka Dönüş |
07-16-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Penny Jordan - Aşka DönüşPenny Jordan - Aşka Dönüş Tarama Dzida75 Düzenleme Ser_reS ALEX'LE ilk kez otelde karşılaşmışlardı Beth otelin resepsiyonuna bir çevirmene ihtiyacı olduğunu söylüyor, fakat otel ne yazık ki bunu bunu bulamayacağını açıklıyordu kıza Kentte toplantı halinde olan çok sayıda iş kongreleri tüm çevirmenleri tekeline almıştı Beth ağlamak üzereydi Önce Julian Cox onu aldatmış, sonra kendini bulmak, kendine güvenini yinelemek için geldiği bu iş seyahatinde de ilk günde köşeye sıkışmıştı Morali iyice bozuldu Tam o sırada, biraz ilerisinde duran bir adam yanına yaklaştı,, "Kusura bakmayın ister istemez, kulak misafiri oldum," dedi "Biliyorum böyle araya girmek biraz saygısızca oluyor ama dilerseniz ben size yardımcı olabilirim" Adamın ingilizcesi çok iyiydi Beth sordu "İngilizsiniz değil mi?" "İngiliz olarak doğdum" Bu yanıtla gelen tebessüm sıcacıktı Beth derhal kendini uyardı Böylesine çekici bir yabancı ile işbirliğine giremezdi Tehlike çanları o anda çalmaya başlamıştı bile ABY alıntı |
Cevap : Penny Jordan - Aşka Dönüş |
06-23-2015 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Penny Jordan - Aşka DönüşKitap okumak istiyorum |
Cevap : Penny Jordan - Aşka Dönüş |
06-29-2015 | #3 |
amorf
|
Cevap : Penny Jordan - Aşka Dönüşçok teşekkür ederim |
|