Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
kenti, metin2 serverlar, pvp, pvp serverlar, serverlar

PVP Serverlar Kenti

Eski 05-08-2015   #1
SARIYILDIRIM

PVP Serverlar Kenti

Emeğe karşı lütfen refimden kayıt olun teşekkürler
Refimden gelenlere her türlü yardım yapılır

Web: http://linkim/

Kayıt Ol

Linkim nedir?
Linkim bir link kısaltma servisidir ve kısaltmış olduğunuz linklerin ziyaretlerinden kazanç elde edersiniz Dünyada ilk kez Linkim ile uygulanmakta olan link kısaltma servislerinde Video reklam seçeneği ile yayıncılarımız daha farklı deneyelimler yaşayacaktır

Ne kadar kazanırım?
Kazançlar ülkelere göre değişiklik göstermekte olup, yayıncı kazanç tablomuz ülkelere göre sitede belirtilmiştir Turkiye için 1000 Tıklama 410 Dolar yani 10TL den fazla

Ödeme alt limiti nedir?
Ödemeler $500 seviyesini geçtiği taktirde 48 saat içerisinde belirtmiş olduğunuz hesaba aktarılmaktadır

Hangi ödeme yöntemleri geçerlidir?
Şu an için sadece PayPal ile ödeme alabilirsiniz Fakat kısa bir süre içerisinde Payza ödeme alt yapısınıda aktif hale getireceğiz

Sisteminizde hangi reklam modelleri bulunmakta?
Sistemimizde 3 adet reklam modeli bulunmakta olup bu modellerimizin hepsi ile kazanç sağlayabilirsiniz Dilerseniz linklerinizi reklamsız olarakta kısaltabilirsiniz

Interstitial reklam nedir? (Örnek)
Sayfa reklam olarak nitelendirdiğimiz bu reklam modeli ile ziyaretçileriniz reklamverenlerimizin sitelerine otomatik olarak yönlenir ve daha sonra buradan devam ederek linkini kısalttığınız adrese yönlenirler

Video reklam nedir? (Örnek)
Bu reklam modelinde ziyaretçiler 30 saniye süresince reklamverenlerimizin videolarını izlemektedirler ve sonrasında linkini kısalttığınız adrese yönlenirler

Banner reklam nedir? (Örnek)
Banner reklam modeli ile ziyaretçiler doğrudan linkini kısalttığınız adresi alt kısımda reklamverenlerimizin bannerları olacak şekilde görüntülerler

Yetişkin içerik sitelerinde link paylaşımı yapabilir miyiz?
Servisimizde hiçbir şekilde bu tarz kısıtlamalar yoktur Linklerinizi özgürce dilediğiniz ortamlarda paylaşabilirsiniz

Engellenme gibi durumlar oluyor mu?
Sistemde, sistemimize zarar verecek bir girişimde bulunmayan kişiler hiçbir şekilde engellenmemektedir

Sitemdeki linkleri kolay şekilde kazanca dönüştürebilir miyim? (Örnek Site)
Sistemimizde Araçlar bölümünde yer alan Sayfa Script özelliğimiz ile sitenize ekleyeceğiniz basit bir js kodu sayesinde sitenizdeki belirttiğiniz domain uzantılarına ait tüm linkleri otomatik olarak Linkim servisimiz üzerinden kazanca dönüştürebilirsiniz

Referans sistemi ile kazanç elde edebilir miyim?
Referans sistemimiz anlık olarak çalışmakta olup kendi alt üyelerinizi oluşturarak onların kazançlarından %10 pay sahibi olabilirsiniz

Şikayet, iletişim ve yardım için ne yapmalıyım?
Sitemizin anasayfasında yer alan şikayet ve iletişim formlarını kullanarak bize sistem ve link şikayetlerinizi, yardım ve öneri taleplerinizi iletebilirsiniz

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com