Günlük Fal |
04-03-2015 | #1 |
Şengül Şirin
|
Günlük FalGünlük Fal KOÇ: Yeter artık çok düşünüyorsun her şey olacağına varır önüne geçemezsin yakında birisi kalbini çalacak hazırlıklı ol BOĞA: Haberin olsun bir çok dost sandığın tipler yerli yersiz seni konuşuyor ağızları torba değil ki büzesin dikkat et İKİZLER: İtiraf et aşk sana göre değil hesap sorulmasını sevmiyorsun ki boşver rahatına bak rahatını bozan olursa da tekmele YENGEÇ: Karşındakilere hep bi güvensizlik var içinde haklısın o kadar kazık yedikten sonra ben olsam bende güvenmem ASLAN: Canını sıkan mahalle karısı gibi dırdır yapan tipler mevcut boşver hiç uğraşma onlar gibi ezik olma kıskanıyorlar seni TERAZİ: Hoşsun, tatlısın, şirinsin ama bazen safın önde gidenisin hatta kendi kendine ben bunu nasıl yaptım ya dediğin oluyor BAŞAK: Üstünden at şu gerginliği sen neşeli birisin yakışmıyor sana ne olacak nasıl olacak diye düşünmekten kafayı yedin AKREP: Sevdiğin zaman resmen gözlerinin içi gülüyor ayrılık söz konusu oldumu üzülüp kendini yıpratmıyorsun güçlü olmana hayranım YAY: Bence sen bi git duş falan al ne bilim bu kadar şanssız olmamalı bi insan ne zaman mutlu oldum desen bi boklar oluyor OĞLAK: Bazılarını yeni yeni tanımaya başladın gerçek yüzleri şimdi meydana çıktı gerçi senlik bi durum yok ki millet sahtekar KOVA: Senin canını sıkan bi şeyler var ne oluyor hayırdır gene kim üzdü seni o kadar dedim ama ben herkesi kendin gibi sanma diye BALIK: Bu aralar ne istediğini bilmiyorsun duyguların karma karışık istediğin şey gerçekleşmeyince canın sıkılıyor