Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Firmalar & İşletmeler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bedava, tanıtım, yazısı

Bedava Tanıtım Yazısı

Eski 07-29-2014   #1
kombici

Bedava Tanıtım Yazısı

Merhaba arkadaşlar yeni açılan ve Bedava tanıtım yazısı ekleyebileceğiniz bir adres var artık
site ekleyerek yani makalenizle birlikde ekleyerek sitenizi tanıtabilirsinizücretsiz tanıtım yazısı herkezi bekliyoruz tanıtım yazısı ekle hitine hit kat wwwpostcuyumcom saygılarımızla

Video İzle

Eski 02-05-2015   #2
videoizles

Video İzle

Youtube, izlesene, vine, vimeo gibi klasikleşmiş ve aradığınızı bulmakta zorlanmış olduğunuz video sitelerinden sıkıldınız mı? Siz değerli kullanıcılarımız için özel olarak hazırlamış olduğumuz Video İzle ‘me sitemiz tamamen sizin aradıklarını daha rahat bir şekilde bulabilmeniz adına kategorilere ayrılarak hazırlanmış özel web tabanlı bir sitedir
Sitemiz üzerinde her türlü kategori bulunmasının yanı sıra en çok rağbet görmüş olan Komik Videolar sayesinde boş vakitlerinizi eğlenceli dakikalara dönüştürebilmeniz ve günün yorgunluğunu atabilmeniz adına en güncel ve en komik videolara yer veren bir yapı anlayışı üzerinde hizmetini sürdürmektedir
Web sitemizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, bizleri tekrar ziyaret edebilmeniz için google üzerinde arama ile kaybedeceğiniz zamanları engellemek adına sitemizi sık kullanılanlara ekleyerek tek tuş sistemi üzerinden direk olarak sitemize erişim sağlayabilirsiniz Bu sayede hem gereksiz vakit kaybını önlemiş olacak, hem bizlere destek olmanın yanı sıra, sitemize hızlı erişim sağlayarak eğlence dolu dakikaları geçirmiş olduğunuz yerden devam etmeye başlamış olacaksınızhttp://wwwvideoizlescom

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com