|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
avni, bilgileri, gemicioğlu, ilköğretim, manisa, merkez, okulu |
![]() |
Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaAvni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Hakkında - Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Tanıtım - Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Resimleri - Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu İletişim ![]() Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Okulumuz 16 Kasım 1966 tarihinde Fatih İlkokuluna ek olarak yapılmış olup 1966–1967 öğretim yılının 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun ilk müdürü Hacı Türkeli’dir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulun birçok ihtiyaçlarının karşılanmasında merhum Avni GEMİCİOĞLU’nun eşi Merhum Münevver GEMİCİOĞLU’nun değerli katkıları olmuştur ![]() 1995–1996 öğretim yılı sonunda Okul Müdürü Murat ARSLAN'ın emekli olması nedeniyle Müdür Yardımcısı Yener TEKİN Valilik olurlarıyla vekâleten okul müdürlüğüne getirilmiştir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okulumuz eski binası 30 eylül 2010 tarihinde yıkılarak yerine 24 derslikli 5 katlı ek bina yapımına başlanmış olup 1 Temmuz 2011 tarihinde bitirilecektir ![]() ![]() Okulumuz 1 Müdür, 2 Müdür Yardımcısı ,53 Öğretmen, 1 Memur, 4 Hizmeli; 1039 Öğrenci ile ikili öğretime devam etmektedir ![]() Fiziksel Özellikleri: Okulumuz Zemin kat, 1 ![]() ![]() ![]() Zemin Katta 1 Memur odası, 4 derslik,1 teknisyen odası,Beden eğitimi odası,1 Anasınıfından oluşmaktadır ![]() 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bağlı Bulunduğu İlçe: Merkez Okulun Telefonu: (236) 2311104 Okulun Faksı: Okulun Adresi: Göktaşlı mahallesi Olgun Sokak Okulun Web Adresi: http://avnigemiciogluioo ![]() ![]() ![]() Okulun E-Posta Adresi: 397238 ![]() ![]() ![]() Okulun Ulaşım Bilgileri: Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Resimleri : ![]() Kaynak : webrehberi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez Manisa |
![]() |
![]() |
#2 |
esma şeker
|
![]() Cevap : Avni Gemicioğlu İlköğretim Okulu Bilgileri Merkez ManisaMerhaba ben yanlış hatırlamıyorsam 1991 ve 1995 tarihleri arası avni gemicioğlu ilköğretim okulunda okudum öğretmenim figenTÜRKOĞLU çekildiğim resmim kayboldu okulunuzda bulmam mümkün mü |
![]() |
![]() |
|