|
|
Konu Araçları |
soruferritin düşüklüğünun kadinlarda siniri nedir |
Soru:"Ferritin Düşüklüğünun Kadinlarda Siniri Nedir?" |
07-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Soru:"Ferritin Düşüklüğünun Kadinlarda Siniri Nedir?"merhabasorum bayanlar için acaba ferritin referans aralığı kaç olmalı yaptırdığım sayımda referans aralığı 34-400 arası ve bulunan değer 14 ferritin:14 hgb:129 halsizliklerim ve çarpıntım özellikle adet dönemlerinde oldukça artıyorsizce bu değerlerle ilaç almalımıyım şimdiden teşekkür ederim yaş:25 DoçDr M Akif BUYUKBESE 29 23:56:15 Sizde demir eksikligi var Ferritini 40in uzerine cikarmak iyi olur Once o azalir, demir eksikliginde Eksiklik adet duzenini de bozabilir Tedavi ve adet bozuklugu birlikte tedavi olmaz ise kisir dongu baslar Depolari (demir deposu) doldurmak iyi olur B12 vitamin duzeyine de baktirinSaglikli gunler Yazının Orjinali için Lütfen wwwsaglikdaniscom adresini ziyaret ediniz |
soru:iyi gunler benim ferritinim 2.7 demirim 23 ve kanim 11.9 beni bilgilendirirseniz cok sevinirim teşekkürler |
12-17-2014 | #2 |
Kayıtsız
|
soru:iyi gunler benim ferritinim 2.7 demirim 23 ve kanim 11.9 beni bilgilendirirseniz cok sevinirim teşekkürlerCevaplarinizi bekliyorum |
|