|
|
Konu Araçları |
colony-defenders-2, grafik, harika, merve oyunlar, merveoyunlar, mukemmel, oyun oyna, oyunu, savas, savas oyunlari, ses, uzay |
Grafik ve Ses Mukemmel. Harika Bir Uzay Savas Oyunu |
03-26-2014 | #1 |
xticaretuyelik
|
Grafik ve Ses Mukemmel. Harika Bir Uzay Savas OyunuSizlerden gelen istekler dogrultusunda sitemize kaliteli flash oyunlar eklemeye devam ediyoruz Istanbul'dan bir ziyaretcimiz bizden harika grafik ve sese sahip bir uzay oyunu eklememizi istedi Kiramadik ve hemen yukledik Gercekten de oynamaya deger bir oyun Ozellikle balon patlatma oyununa benziyor ama grafik ve ses olarak kiyaslanamaz Yani o kadar basit bir arayuzu yok Oyunumuzun adı colony-defenders-2 (Uzayli Savunma Oyunu 2 dedim ben) Once videomuzu incelemenizi oneririm Cunku oyun hakkinda kisa bir tanitim hazirladik Bu videomuzdan bir fikir edinebilirsiniz 10 uzerinden 10 veriyoruz Cunku sizde oynadiginizda goreceksiniz, flash oyun sitelerinde grafik ve ses bir yere kadardir Ancak bu oyun cok farkli Sanki pc oyunu oynuyor hissine kapiliyorsunuz Cok mu abarttim bilmiyorum ama sizlerinde begeneceginizi umuyorum Oyun Hakkinda Kisa Bir Bilgi: Cirkin ve cok guclu uzaylilari ana binaya yaklastirmadan imha etmelisiniz Kontroller fare iledir Her zaman para ve silah sikintisi cekeceksiniz Yaratiklar her yerde Oyunun Ekran Goruntusu: Oyunun tanıtım videosu: http://www.youtube.com/watch?v=F5NiA...TF3_4ob_C6B8Rj Colony Defenders-2 Oyununu Oyna Sevdiginiz bir flash oyun varsa ve bunu wwwmerveoyunlarcom sitesinde de gormek isterseniz lutfen iletisim kismindan bize bildiriniz En kisa zamanda istediginiz oyunu sitemize ekleyecegiz Merve Oyunlar - Flash Oyunlar Oyna Etiketler : colony defenders 2 savas oyunlari oyunlar oyun oyun oyna online oyunlar 3d online oyunlar bedava oyun online oyun browser oyunlar online oyun oyna |
|