|
|
Konu Araçları |
eskişehir, fahri, günay, ilköğretim, okulu, tepebaşı |
Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı EskişehirFahri Günay İlköğretim Okulu Hakkında - Fahri Günay İlköğretim Okulu Tanıtım - Fahri Günay İlköğretim Okulu Resimleri - Fahri Günay İlköğretim Okulu İletişim Fahri Günay İlköğretim Okulu Hakkında Bilmek İstedikleriniz : Fahri Günay İlköğretim Okulu Eskişehir Merkez İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Fahri Günay İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Fahri Günay İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Fahri Günay İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Fahri Günay İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Fahri Günay İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Okulun Bulunduğu İlçe: Tepebaşı Okulun Telefonu: 2223402323 Okulun Faksı: 2223401003 Okulun Adresi: ÇAMLICA MAHSÜRÜCÜLER SOKNO:37 Tepebaşı Eskişehir Okulun Web Adresi: http://fahrigunayioo26mebk12tr Okulun E-Posta Adresi: 968741@mebk12tr Okulun Müdürü: ZEYNEL CENGİZ Okulun Öğretmen Sayısı: 37 Okulun Öğrenci Sayısı: 774 Okulun Derslik Sayısı: 24 Okulun Ulaşım Bilgileri: KIRMIZI 16 NUMARALI OTOBÜS VEYA MİNİBÜSE BİNİLEREK ÇAMLICA MAHALLESİNDEKİ BELDE EVİNDE İNİLİR 100 M BATIYA GİDİLEREK OKULA ULAŞILIR Metropol İçi / Dışı : İçi Ulaşım Durumu : Karayolu Lojman Durumu: Yok Bölgedeki Kiralık Konut Durumu : Sıkıntı Yok Fahri Günay İlköğretim Okulu Resimleri : biz - okulwebmebgovtr - wwwmebgovtr Okul Hakkında Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayınız |
Cevap : Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehir |
01-11-2014 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Fahri Günay İlköğretim Okulu Tepebaşı Eskişehirkeşke 4+4+4 çıkmasaydı canım okulumdan,arkadaşlarımdan ve en önemliside öğretmenlerimden ayrıldım sevgilerimle fahri günay |
|