|
|
Konu Araçları |
edebilirsiniz, evrakınızı, internetten, sgk’daki, takip |
SGK’daki Evrakınızı Internetten Takip Edebilirsiniz |
11-05-2013 | #1 |
Şengül Şirin
|
SGK’daki Evrakınızı Internetten Takip EdebilirsinizSGK’daki evrakınızı internetten takip edebilirsiniz Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) personel ve vatandaşın Doküman Yönetim Sistemi’nde bulunan evrakları daha kolay takibi ve akış bilgilerini görebilmeleri için Kurumun web sayfasına “Doküman Yönetim Sistemi Evrak Takip Sorgusu” ekledi SGK, başlattığı Doküman Yönetim Sistemi (DYS) ile Kuruma gelen ve Kurum tarafından gönderilen evrakları ve yapılan yazışmaları scanner ile taratarak bilgisayar ortamına aktarmaya başladı SGK, dijital ortama aktarılan evrak ve yazıları web sayfasına eklediği “Doküman Yönetim Sistemi Evrak Takip Sorgusu” sistemi ile personel ve vatandaşın daha kolay takibi ve akış bilgilerini görebilme imkanı sağladı Doküman Yönetim Sistemi üzerindeki bir evrakın varide no ve iki tarih aralığı varide tarihi kriterleri girilerek sorgulama yapılabilir