Singer XL-550 Futura Dikiş Makinesi |
09-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Singer XL-550 Futura Dikiş MakinesiSinger XL-550 Futura Dikiş Makinesi
Nakış Bölümü Özellikleri · 125 adet hafızada nakış deseni · 20 farklı yazı karakteri · USB portuyla bilgisayara bağlanma · Tek CD ile kurulum · Windows 7 ile uyumlu · Autopunch özelliği ile çizim ve basit logo yapabilme · Hyperfont programı ile bilgisayarınızda bulunan yazı karakterlerini nakışa çevirme · Editing özelliği ile desenler üzerinde değişiklik yapabilme · Harflerin ve desenleri kasnak ebadında büyütebilme · 260 mm x 160 mm büyük kasnak – 100 mm x 100 mm küçük kasnak · Çoklu kasnak sistemi · Nakışta görünen kontrol paneli · Renk birleştirme · İnternet üzerinden nakış formatlı desenleri indirerek işleme Ürünün Resimleri: Ürün Özellikleri :
|
Cevap : Singer XL-550 Futura Dikiş Makinesi |
11-02-2012 | #2 |
Kayıtsız
|
Cevap : Singer XL-550 Futura Dikiş MakinesiBEN BU MAKİNAYI ALDIM AMA KURULUMUNU YAPMIYOLAR |
12-30-2012 | #3 |
Kayıtsız
|
Cevap : Singer XL-550 Futura Dikiş Makinesibenim makinemin hafızasında 125 değil 10 tane desen var acaba ben mi bulamıyorum desene ihtiyacım var lütfen yardım edin birileri bir yol göstersin |
07-25-2013 | #4 |
Kayıtsız
|
Cevap : Singer XL-550 Futura Dikiş Makinesisinger xl almak istiyorum kktc için geçerli olan garanti şartları nelerdir |
|