Yalancı Dünyanın Yalancı İnsanına |
03-31-2013 | #1 |
Gözyaşı
|
Yalancı Dünyanın Yalancı İnsanınaBen sana sevmenin ne demek olduğunu öğrettim
Sende bana seni sevmenin ne kadar yanlış olduğunu Şimdi sırada gitmek var Yüreğimde kalan emanet sevgini sana vererek hayatından çıkacağım Ve nasıl girdiysem yalan gözlerine Öylece çıkıp gideceğim Birkaç damla gözyaşıyla birlikte Yanaklarından süzülüp dudaklarında son bulacağım Hani herşeyin başladığı yerde Şimdi sırada susmak var Bu şiir bitince başlayacak sessizliğim Bir daha duymayacaksın Seni Seviyorum sözünü benden Bir başkasının söylediği en güzel söz bile titretemez bundan sonra yüreğimi Ve hiçbir şeyin değerini kavrayamaz benliğin ben sustukça Suskunluğum haklıdır, ihanetimin suç dostu olan birinin Sen sustukça Şimdi sırada isyan var Sonsuza dek diyen dillere , aşkın gücüyle aşılan yollara Kollarımda beklerken gördüğüm sahte yüreklere Ve bana HatırLa diye bıraktığın gecelere…!!! İsyan nerde başlar bilir misin sen Sevgiyle çarpan kalbin , ihanette durduğu yerde… Şimdi sırada maziyi gömmek var Sonu hüsranla biten senelerin Hepsi senin seninle yaşanmıştı… Mevsimlerin bir tadı vardı eskiden Mutluluk mu?? Uzun zamandır bana uğramadı Çünkü o uzaktaki bir şehrin tozlu kaldırımlarında kaldı Şimdi sırada özlemek var Huzurla geçen yılları Yalansız dolansız tüm saflığınla kollarımda uyandığın sabahları Terminallerde yaşanan burukluğu ve geceleri uyurken yanımda duran sıcaklığını özlemek O sıcaklık şimdi resimlerin hatırlattığı Anılarda saklı kaldı Sessizliğin ortasında yalnızlığı tattırdın Bakamaz oldum uğruna kırdığım dostların yüzüne Artık açamıyorum odamın penceresini Güneşe olan utancımdan O çok sevdiğim rüzgar benden uzakta esiyor şimdilerde Sonbaharda küstü yapraklar eskisi kadar güzel sararmıyor Oysa tek sırdaşımdı seni bana sevdiren kasım yağmuru Gençliği çöpe attım sayende…!!!!! Ve Yıktın Beni ayakta tutan son umudu………!!!! Teşekkürler SevgiLim… Son Kez TEŞEKKÜRLER