|
|
Konu Araçları |
bilgileri, ilköğretim, izmit, kocaeli, milli, misaki, okulu |
Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
08-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Misak-İ Milli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit KocaeliMisak-ı Milli İlköğretim Okulu Hakkında - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Tanıtım - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Resimleri - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu İletişim Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Kocaeli İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı bir okuldur Okulun web sitesinden veya aşağıda verilen telefon numarasından; Misak-ı Milli İlköğretim Okulu öğretmenleri, idari personel, okulun imkanları, Misak-ı Milli İlköğretim Okulu resimleri (fotoğrafları), okuldaki öğretmen sayısı, öğrenci sayısı, Misak-ı Milli İlköğretim Okulu öğrencilerinin futbol, basketbol, voleybol vs spor dallarındaki başarıları, Misak-ı Milli İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından yapılan tiyatro, müzik ve resim gibi kültürel faaliyetler ile ilgili bilgilere ulaşabilirsiniz Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Tarihçesi: Okulumuz 1999 depreminden sonra yapılan Karşıyaka Kalıcı Deprem Konutları ile beraber 2001 yılında yapılmaya başlanmış, 2003 yılında eğitime başlamıştır Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Bilgileri ve iletişim Adresleri : Bağlı olduğu kurum: Milli Eğitim Bakanlığı Bulunduğu Yer: KOCAELİ / İZMİT Adı: MİSAK-I MİLLİ İLKÖĞRETİM OKULU Adresi: ALTINKENT MAH KALICI KONUTLAR KARŞIYAKA İZMİT Telefon Numarası: 2623467495 Faks Numarası: 2623467553 E-mail Adresi: Web Adresi: - Misak-ı Milli İlköğretim Okulu Resimleri: Kaynak : webrehberibiz - okulwebmebgovtr Okul hakkında daha fazla bilgi için: |
Cevap : Misak-I Milli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaeli |
01-13-2013 | #2 |
cezayirli
|
Cevap : Misak-I Milli İlköğretim Okulu Bilgileri İzmit Kocaelimerhaba ben eskiden bu okula gidiyordum okulumu coook sevıyorum çok güzel bir okul sizden bir şey istiyebilirmiyim lütfen okulunuzdaki sınıfların fotoğraflarını çekip koyarmısınız ben şuan 8 sınıfa gidiyorum hem oradaki arkadaşlarımı da görurum size güveniyorum lütfen ben bu siteye arada girip bakıcağım 8sınıfın fotoğraflarını koydunuzmu diye koyarsanız beni çook mutlu edersiniz ben şu anda kırklareli nde oturuyorum yani oraya gelme şansım yok ama sizin sayenizde arkadaslarımın fotoğraflarınıda olsa görmüs olurum lütfen lütfen lütfen aslında ilk önce 8sınıfların fotoğraflarını koytsanız |
|