Rahatlama |
12-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
RahatlamaGergin yatarsaniz gergin uyursunuz Rahat bir uyku için önce gevsemeliyiz Neden rahatlamaliyiz: Bütün hastaliklar stres kaynaklidir Gergin insan etkili çalisamaz Dengeli insan hayattan korkmaz hayatla uyusmazligi yoktur Zihinsel denge Ne olursa olsun sakin ve dengeli olmak mümkündür Kendini yönetme: Kendimin rahat oldugunu hissettigim zaman rahatliyorum Tamamen mükemmel ve bütün olarak gevsedim Rahatladim YASAMAYA BAK Büyük sorunlarimiz oldugunu kanitlamaya çalismaktan vazgeçelim Düsünce biçiminizi degistirin Her güçlükten bir çikis yolu vardir Endise: En kötü ihtimali düsünürsek bu endisedir ve yikicidir Olumlu düsünce dogru eyleme geçis yoludur Endise bulasicidir Herkese bulasabilir Dört endise: 1)Gelecekteki ihtiyaçlardan dolayi endise 2)Beden sagliginin yitirilmesi endisesi 3)Zihin sagliginin yitirilmesi endisesi 4)Yalniz kalma endisesi Endiseye son: 1)Allah’in (cc) varligina inanma 2)Olumlu düsünmeye çalismak 3)Dua ettikten sonra olumlu tavir takinmak Gerekeni yap ve güce sahip ol Çözüm var: Her çesit hastalik iyilesir; yeter ki buna inanin Kendini yönetme: Korkmuyorum Gelecekteki ihtiyaçlarim için endiselenmiyorum |
|