Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Kişisel Gelişim

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
iste, sahip

İste Ve Sahip Ol.

Eski 12-23-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İste Ve Sahip Ol.

Dualariniza dikkat edin gerçeklesebilir Aklinizdan geçen hersey ergeç ortaya çikar Kendimizi ne ile ve nasil tanimlarsak öyle olmaya meylederiz Düsündügümüz sey yavas yavas bilinçaltinda kaliplasir ve gerçek bir deneyimle kendini gösterir

Hayat yasalarla yönetilir: Bilinçli olarak düsünülen her düsünce bilinçaltini etkiler ve bu etki düsüncedeki güç ve arzunun derecesine bagli olusarak eyleme dönüsür

Olumsuz düsüncenin sonucu: Bilinçaltina yanlis emir vermelerle insanlar zor durumda kalir Renkli mendil gördügünde burnu sisecegini düsünen insanin renkli mendil gördügünde burnu siser

Kendini yönetme: Geçmisi siliyorum gelecek ise benim seçimimi bekliyor Geçmisteki hatalarimdan dolayi kendimi bagisliyorum Geçmisi unutup yeni bir hayata basliyorum Istedigim herseyin olacagina inaniyorum

KENDINIZ OLMA CESARETINI GÖSTERIN

Hergün tek bir kendini reddetme düsüncesine dahi yer vermeden bir saat için oldugunuz gibi kabul edin kendinizi Gerçekten kendinizi biliyorsaniz bunu yapabilirsiniz

Insan kendini küçümseme egilimindedir: Insan bilinçli olarak düsünebildigi güvenle bekledigi ve mümkün olduguna inandigi herseyi yapabilir Evren sinir koymaz; biz inançlarimizla sinirlariz kendimizi

Gerçek benligini kesfetmek: Yillardir kafamizda olan ve gerçek benligin ortaya çikmasini engelleyen korku dolu olumsuz düsüncelerden kurtulmamiz gerekir

Asla yalniz degilsiniz: Gerçek sevgi korkuyu defeder Ben’i sevmek içimizdeki gücün bizim vasitamizla herseyi yapabilecegini idrak etmektir

Taklit intihardir: Insan mükemmel olmak için baskalarini taklit etmek zorunda degildir Hiç hata yapmayan kisiler hiçbir sey yapmayanlardir

En büyük arzu: En çok istedigimiz sey nedir Inanin ve sahip olun Düsüncenizi bunda yogunlastirin

Düsünce: Düsünmek düsünceyi kendi algilamamiz ölçüsünde kullanmak demektir

Istedigimize sahip olmak: Bilinçalti herseyi bilendir ve o kadar duyarlidir ki her istedigimize cevap verir Ona ilettiginiz her düsünceyi tatbik eder

Hakimiyeti ele geçirmek: Bilinçaltina düsüncenin topragi denir Bildigi verilen tohum düsüncelerine cevap vermektir Her türlü hastalik bilinçaltinin çalisma sistemini anlayamamamizdan kaynaklanir

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com