İste Ve Sahip Ol. |
12-23-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İste Ve Sahip Ol.Dualariniza dikkat edin gerçeklesebilir Aklinizdan geçen hersey ergeç ortaya çikar Kendimizi ne ile ve nasil tanimlarsak öyle olmaya meylederiz Düsündügümüz sey yavas yavas bilinçaltinda kaliplasir ve gerçek bir deneyimle kendini gösterir Hayat yasalarla yönetilir: Bilinçli olarak düsünülen her düsünce bilinçaltini etkiler ve bu etki düsüncedeki güç ve arzunun derecesine bagli olusarak eyleme dönüsür Olumsuz düsüncenin sonucu: Bilinçaltina yanlis emir vermelerle insanlar zor durumda kalir Renkli mendil gördügünde burnu sisecegini düsünen insanin renkli mendil gördügünde burnu siser Kendini yönetme: Geçmisi siliyorum gelecek ise benim seçimimi bekliyor Geçmisteki hatalarimdan dolayi kendimi bagisliyorum Geçmisi unutup yeni bir hayata basliyorum Istedigim herseyin olacagina inaniyorum KENDINIZ OLMA CESARETINI GÖSTERIN Hergün tek bir kendini reddetme düsüncesine dahi yer vermeden bir saat için oldugunuz gibi kabul edin kendinizi Gerçekten kendinizi biliyorsaniz bunu yapabilirsiniz Insan kendini küçümseme egilimindedir: Insan bilinçli olarak düsünebildigi güvenle bekledigi ve mümkün olduguna inandigi herseyi yapabilir Evren sinir koymaz; biz inançlarimizla sinirlariz kendimizi Gerçek benligini kesfetmek: Yillardir kafamizda olan ve gerçek benligin ortaya çikmasini engelleyen korku dolu olumsuz düsüncelerden kurtulmamiz gerekir Asla yalniz degilsiniz: Gerçek sevgi korkuyu defeder Ben’i sevmek içimizdeki gücün bizim vasitamizla herseyi yapabilecegini idrak etmektir Taklit intihardir: Insan mükemmel olmak için baskalarini taklit etmek zorunda degildir Hiç hata yapmayan kisiler hiçbir sey yapmayanlardir En büyük arzu: En çok istedigimiz sey nedir Inanin ve sahip olun Düsüncenizi bunda yogunlastirin Düsünce: Düsünmek düsünceyi kendi algilamamiz ölçüsünde kullanmak demektir Istedigimize sahip olmak: Bilinçalti herseyi bilendir ve o kadar duyarlidir ki her istedigimize cevap verir Ona ilettiginiz her düsünceyi tatbik eder Hakimiyeti ele geçirmek: Bilinçaltina düsüncenin topragi denir Bildigi verilen tohum düsüncelerine cevap vermektir Her türlü hastalik bilinçaltinin çalisma sistemini anlayamamamizdan kaynaklanir |
|