Makale Örneği - Beklenen Günün Gün Doğumu |
12-20-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Makale Örneği - Beklenen Günün Gün DoğumuMakale Örneği - Beklenen Günün Gün Doğumu Makale Örneği - Örnek Makale - Makale Yazmak - Makale Nasıl Yazılır Evrenin oluşmasıyla başlayıp günümüzedek geçen döneme,giden dönem demekle birlikte,yaşanmamış ve önümüzde duran gelecek zamana beklenen Şafak'lar gözüyle bakmaktayız çoğumuz Nedendir bilmem konu hakkında sayfalarca ,defterler dolusu yazmak geliyor içimden yazmalıyım Çünkü siz ve sizin gibiler böyle muhabbetleri olduğu sürece nice övgülere,nice sevgilere,milyonlarca saatlik ilgilere layıktır Ancak benim size ilgi ve bunun gibi Dost'lara yakışır övgüleri ifade etmem için öyle fazlaca uzun bir zaman müddetine sahip olmadığımı siz Dost'larım biliyorsunuz Dünya denilen bu evrende yaşamda nefes alıp vermemizin Şafak'ı bilmem kaç O Şafak değil midir? Aileme ve sevdiklerime kavuştuğumu düşündüğüm de asırlar gibi gelen O Şafak değilmidir?Can Dost'ları yitirmeyi hissettikçe su gibi akıp geçen Evet o Şafak'tır,bize sevgileri saygıları bağışlayıp,dayanılmaz acılarıyla armağanlar veren o Şafak'tır Ve sizlerde Şafak Doğan Güneş deyip,yatağınıza uzanıp,o sizlere yıllar boyu gibi uzun gelecek gecede yaktığınız sigaranın derin nefesini çektiğinizde bugüne dek yaşadıklarınızın muhakemesini yapmanız gerektiğini haykıracak o Şafak değil midir? Odur Dostlar,size benim gibi duygusallıktan fazlasıyla nasibini almış ve bu özelliğini kelimeler aktarmakta fazla zorluk çekmeyen O 'du Lanet ettiğimiz ,isyanlarla süslediğimiz sana "FIRTINALAR YAKIŞIR" dediğimiz O'dur Evet Dost'lar, yarın gelecek Hayaliyle avunduğumuz seviyeli ve güzel yaşama kavuşmanın sevincini, Özgür olmanın huzurunu yaşayacağız Yaşamdaki dertlerin hiçbirinin bizi yıpratamayacağına ,acıların hepsine göğüs gerebileceğimize inandıracağız kendimizi Yeri geldiğinde hayatın her acı anında gülünecek bir şeyler arayabilmenin olgunluğunu acılara göğüs gerebilmenin gururunu yaşayacağız Böyle olmalıyız Bunu yapmalıyız Ben bunları yapabileceğinizden kesinlikle eminim Umarım Beni ve sorumlu olduğunuz insanları utandırmadan biçimlersiniz hayatlarınızı İnanın bunu yürekten isterim An gelip her türlü yaşantısı mutlu ve huzurlu siz Dost'lar inanın en az kendilerinin yaşadığı mutluluk kadar sevinç duyacağı Muffi 'nin duygularında büyüyecek Buna inanın ve her zaman en iyiye koşunSizlere" Fırtınalar yakışır demiştim Dostlar,Sam yeliyle savrulmak değil Nice Mutlu Şafak'lar hepimiz için Doğsun Saygılarımla Hazırlayan , Yorumlayan ; Muffi Alıntıdır |
|