Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Tarih / Coğrafya

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
filmine, iran, izin, oykırım, verdi

İran 'Soykırım' Filmine İzin Verdi

Eski 12-20-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

İran 'Soykırım' Filmine İzin Verdi

İran’ın başkenti Tahran’da 24 Nisan “Sözde Ermeni Soykırımı” gününde Ermeni bir yönetmen tarafından çekilen “Soykırım” filminin gösterimine ev sahipliği yapacak

Ermeni diasporasına yayın yapan adı lazım olmayan sitenin haberine göre, son yıllarda Ankara ile tarihinin en iyi ilişkilerini yaşayan İran, 24 Nisan günü sözde Ermeni soykırımı iddialarını dile getiren bir filmin Tahran’da gösterilmesine izin verdi

Filmin yönetmenliğini yapan Tigran Hızmalyan, Armin Wegner-Soykırımın Fotoğrafı adlı filmin Tahran’da gösterilmek üzere Farsça’ya çevrildiğini söyledi Hızmalyan, 24 Nisan’daki gösterime çok sayıda İranlı parlamenterin de katılacağını kaydetti

Ermeni yönetmen, filmin daha sonra bir İran televizyonunda gösterileceğini de bildirdi

Türk'ün Türk'ten başka dostu olmadığını tekrar gördük her ne kadar yöneticilerimiz Arapların gözüne girmeye çalışsa da Araplar bizi sadece başları sıkıştı mı dünyaya anlatın biz böyleyiz biz şöyleyizTürkiye bizim dostumuz gibisinden

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com