Radikal - Aşk |
11-29-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Radikal - AşkIntro Aşk Sabır Aşk'tır, 1 tuzaktır aşk, cefadır feryattır aşk, yaralayan şeydir aşk, yakan yok eden 1 ateştir aşk, 1 sırdır aşk Ey alemlerin Rabbi izzet senindir dönüş sanadır Rap verse Bu sessizliğim öldurürken dilimi, kalbimin derinlerinde yaşadı felci Takviminde kaybolurken ıklimi ve zamanı aldı büktü belimi günler geçti ani, toprak alsa bedenimi, işte o zaman derdim ki nerdeyim? kıyametten varmı kaçacak mekan ? o vakitte dilime şahit olmaz kalbim inan şimdi kalbe düştü korku, böyle biter sonu, ama bitmez soru seçip buldum en zoru öyle zordayım ki ay ın güneşin ışığı söndü öyle hatalar yaptım ki kurtar beni öldür öyle bi yerdeyim ki domuzlar ve maymunlar talan etti paylaşırken kalbımı sığıntılar yağma etti nefsimi habersizdim unuttuğum herşeyimdi kalbi dağlayan bi gerçek ! tohumlarıyız ademin cennetten kovuldu cennet bekçisi tek bi elma kurdu düzeni acızliğim doğuştandır, belki adem havvadan ? melekler içimde çığlık atarkendir mechule, yıktığım saltanatlar mecaz aşk'a dair,hile değerlerimi değersiz aldı gitti emeklerime gebe kalacak mutluluğumun aşk cenini ahh ben ne kanlar oldum aktım kurudu kaldı göz pınarı tırnaklarımı kazıdığım duvarımın lehçesinde hapsettim bırakıp kaçtım izledim demişlerki radikal denge acizi , dengesizlik armağandır kötü dostlardan kalan susmanın hıckırıklarında özür borcun vicdan azabı ey aciz işte kulağa vardım söyle nedir derdin benle bir değilken bizlik birlik cihada varmaz anla benim dünyam küçük değil boğulun küçük sularda havale ettim Allaha |
|